Kartu su grupe M. Jankavičius surengė išskirtinį koncertą, kurio metu naujai suskambėjo legendinės grupės dainos, akomponuojamos, į sceną atgabentų vargonų.

Šio vakaro pasirodymas buvo specialiai paruoštas minėtam festivaliui. Kaip buvo skelbiama pranešime spaudai, praėjusiais metais pasirodęs biografinis filmas „Bohemian Rhapsody“ dar kartą priminė apie neblėstantį grupės „Queen“ muzikos aktualumą. Laikui nepavaldi muzikos istoriją pakeitusi kūryba verta išskirtinio dėmesio, todėl ji ir pasirinkta „Midsummer Vilnius“ festivaliui.

Šį vakarą ypač daug dėmesio suklaukė kūriniai „We Are the Champions“, „Show Must Go On“, „Bohemian Rhapsody“ ir „We Will Rock You“. Tiesa, ir pats atlikėjas scenoje pasirodė vilkėdamas išskirtinį kostiumą, kurį kūrė stilistas Kęstas Rimdžius.

Koncerte DELFI fotografui pozavo modelis Gabrielė Martirosionaitė, prodiuseris Gediminas Jaunius, žurnalistai Indrė ir Paulius Skučai su dukrele, verslininkė Irena Marozienė ir kiti žinomi svečiai.

Daugiau kadrų – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)