Dermės su gamta paieškos miesto viduryje

„Šokiai po medžiu“, pasak organizatorių pranešimo spaudai, tai nuo populiarių naktinio gyvenimo tendencijų bandantis atitrūkti elektroninės muzikos projektas, garsinių vibracijų bei gamtos apsupties pagalba kviečiantis panirtį į savotišką meditaciją. Tokiais žodžiais po „Amžinosios gyvybės medžiu“ pavadinto kieme esančio gluosnio šakomis vyksiantis renginys kviečia nuo miesto rutinos atsikvėpti norinčius muzikos mylėtojus.

Renginių dalyvius šokdins ne tik išskirtine stilistine autentika galintys pasigirti Lietuvos atlikėjai, bet ir garsūs užsienio elektroninės muzikos veidai bei efektingi šviesų ir vizualiniai sprendimai, padėsiantys leistis į užburiančią metafizinę kelionę.

Debiutinio vakarėlio, įvyksiančio jau rugpjūčio 12-tą dieną, metu nuskambės po daugiau kaip 10 metų į Lietuvą sugrįžtantys Audiojack ir tokie Lietuvos atlikėjai kaip Zakmina, Happyendless su Giedre, Benua, Childz Revenge, o vakarą užbaigs DJ Samanta, meistriškai įvaldžiusi griežtus rimtus.

Realybė taip pat svarbi

„Vėjoklių“ organizuojamų renginių ciklo tikslas daugiau nei linksma pramoga – dalis už bilietus surinkto pelno bus paaukota paramos Ukrainai fondui „Mėlyna – geltona“. Taip pat renginio organizatoriai žada pasirūpinti, jog ir renginio metu būtų galima prisidėti renkant paramą - tam bus pastatyta speciali aukų rinkimo dėžutė.

„Kviečiame į renginį, padėsiantį atsikvėpti nuo ne visuomet lengvos realybės, tačiau jos užmiršti negalime. “Rinkti lėšas būtina ir tai daryti atrodė natūralu nuo pat vakarėlių serijos idėjos pradžios“ - kalbėjo organizatoriai.

Išskirtinė erdvė išskirtinėms patirtims

„Šokiai po medžiu“ įsikurs unikalioje erdvėje, pačioje miesto širdyje – „Bernardinų kieme“. Tai vos prieš porą mėnesių atsidariusi ir miestiečių jau spėta pamėgti nauja gatvės maisto bei laisvalaikio vieta, kurią galite rasti Bernardinų sode.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją