Po staiga užklupusio lietaus aplink sceną pradėjo buriuotis renginio dalyviai, kurie, atsižvelgdami į tai, kad duetas pasižymi išskirtiniu stiliumi, puošėsi taip pat negailėdami jėgų. Tai neliko nepastebėta ir kai kuriuos gerbėjus Einius paminėjo bendraudamas su publika ir negailėdamas jai komplimentų.

Šių atlikėjų pasirodymai paprastai išsiskiria itin ryškiais kostiumais. Ir šįkart po „Beissoul & Einius" dueto pavadinimu besislepiantys Artūras Žabas ir Einius Jarutis neliko abejingi madai. Jie taip pat nustebino festivalio svečius stilingais sceniniais drabužiais. Ant scenos šį vakarą dominavo griežtos geometrinės figūros.

Primename, kad prieš penkerius metus šis išskirtinis Lietuvos scenos duetas išleido savo pirmąjį albumą „Laikas Paikas". Netrukus daug dėmesio sulaukė jų hitai „Summerrain" ir „Kaip tu ir sakei".

Netrukus jie sulaukė ir dar daugiau populiarumo užsienyje, kur yra itin laukiame svečiai įvairiose šalyse vykstančiuose muzikiniuose festivaliuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)