Neseniai gerbėjai galėjo išgirsti kūrinį, įrašytą kabant žemyn galva, vėliau – ir kantri stiliaus versiją. Šiandien V. Petersons pristato pop/rock versijos nutrūktgalvišką vaizdo klipą, kur filmavimo metu rogutėmis važinėjosi ant Trijų mergelių tilto, vedančio į Kauno Panemunės šilą.

Kaip rašoma pranešime spaudai, naujas versijas dainai „kaip blynus kepa“ kitas jo grupės narys, gitaros virtuozas Giedrius Balčiūnas (Mr. Jumbo).

„Atvykus ant tilto mus nudžiugino tai, kad sniegas buvo nenuvalytas, tačiau pėsčiųjų dalimi ėjo nemažai žmonių. Buvo kiek nedrąsu sėsti ant rogučių ir čiuožti laviruojant tarp praeivių. Tačiau išdrįsome ir tikrai nepasigailėjome. Taip smagu, kaip tadien, nebuvo nuo pat vaikystės, kai paskutinį kartą sėdėjome ant rogučių. Gera pažadinti praėjusią vaikystę savyje ir išsidūkti iki negalėjimo,“ – teigė Voldemars.

Voldemaras su komanda labai prašo skaitytojų pagalbos padėti nuspręsti, su kuria dainos versija jam pasirodyti finale.

„Originalioji versija yra įtaigi ir konkreti, o naujoji pop/rock versija turi daug jaunatviško šėlsmo. Jau paskaudo galvą nuo svarstymo, kurią vistik iš jų dviejų pasirinkti,“ – sakė atlikėjas.

Išgirskite abi versijas ir balsuokite apklausoje žemiau.

Naujoji dainos versija:

Originali dainos versija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)