Pasitelkę technologinius ir šviesų instaliacijų sprendimus, TV bokštas sušoko pagal mūsų „Eurovizijos“ laimėtojų „The Roop“ dainą „Discoteque“. Taip pat Vilniuje esantis TV bokštas visą šią savaitę švies geltona spalva, simbolizuodamas solidarumą su Lietuvą ir jos atstovus palaikančiais Eurovizijos konkurse. Geltonuojame kartu už Lietuvą ir „The Roop“!

Ant aukščiausio šalies pastato, Vilniaus televizijos bokšto, iš viso yra sumontuota 66 prožektoriai, kurie, gavę signalą iš specialiai suprogramuotos programos, atkuria pasirinktus spalvų ir efektų derinius bei atvaizduoja juos pagal girdimą garso ritmą.

Spalvų pasirinkimas apimą visas spalvų ir atspalvių kombinacijas pagal RGB sistemą. Spalvų judėjimo efektų galima rinktis iš daugiau nei 15 variacijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)