„Man lietuvių kalba – pati gražiausia ir šią dainą parašiau taip, kad mūsų kalba skambėtų gražiai“, – taip manantiems atšauna Monika Liu.

Na, o išgirsti, ką apie M. Liu dainą „Sentimentai“ mano kitataučiai, galima jau dabar. „Youtube“ platformoje jau šmėžuoja ne viena kūrinio apžvalga.

Jutuberis, slapyvardžiu „Maps of Pablo“ atsakė į vakarykštį Monikos klausimą, kurį ji svarstė dalyvaudama portalo lrt.lt tiesioginiame interviu. Atlikėja sakė nežinanti, ar verta „Eurovizijos“ scenai keisti šukuoseną.

„Tik pažiūrėkite į jos plaukus. Jos šukuosena – nuostabi. Ji man truputį primena Barbarą Pravi, – praėjusių metų Prancūzijos atstovę prisiminė jutuberis. – Man taip pat patinka jos žėrinti suknelė.“

Suknelę Monikai Liu sukūrė mados namai „Mas 924“. Beje, šią dainininkės aprangą lydi malonus sutapimas – blizgus audinys apdarui pasiūti buvo parvežtas iš Italijos.

„Per kūną jau dainos pradžioje nubėgo šiurpuliukai“, – pristabdęs dainos perklausą patikino Pablo.

Jis taip pat pastebėjo subtilų Monikos pirštų šokį, kuomet dainuodama priedainį ji švelniai braukia ranka į šalį ir prisiminė praėjusių metų „The Roop“ pasirodymo metu panaudotas pirštų kombinacijas.

„Lietuva, jūs stebinate“, – sakydamas, kad jam be galo patinka gilus Monikos balsas, komentavo Pablo ir pasidžiaugė jos vaidybiniais sugebėjimais.

Pablo iš karto ėmė spragsėti pirštais ir niūniuoti dainos melodiją. „Aš tikėjausi dar vieno priedainio, tačiau viskas baigėsi taip greitai. Manau, tai labai geras ženklas“, – savo vertinimą tęsė Pablo.

Jis net puikiai išmoko tarti žodį „Sentimentai“. „Daina tikrai „kabinanti“. Iš kūrinių, kurie jau pasirodė, ši tikrai patenka į mano geriausiųjų trejetuką“, – kalbėjo Pablo.

Na, o britė „Noosh101“ neslėpė, kad pati būtų balsavusi už Lolitą Zero, tačiau Monikos Liu pasirodymas jai taip pat patiko.

„Turiu pagirti sceną. Jūs puikiai su tuo tvarkotės. Oho, tik pažiūrėkite į jos suknelę... Nuostabus apšvietimas. Man patinka! Man atrodo, kad ši daina primena „Euroviziją“ 70-aisiais. Tačiau tai, be jokios abejonės, skamba ir labai moderniai“, – žiūrėdama pasirodymą emocijomis dalijosi jutuberė.

Ji taip pat pagyrė ir Monikos Liu balso galimybes.

„Vienintelė problema, kurią gali įžvelgti kiti žmonės, tikrai ne aš, – disko skambesys. Jeigu jums nepatinka vintažas, galbūt ir nesusižavėsite. Manau, ji puikiai žino, ką veikia scenoje, puikiai bendrauja su žiūrovais ir tarsi ranka prisitraukia mus prie savęs. Mano nuomone, ji patiks daugeliui.

Lolitos Zero daina mane „pagavo“ po kelių sekundžių, bet galbūt žmonėms jos pasirodė per daug. Tačiau ši daina – klasiška, elegantiška, ir aš šimtu procentų klausysiu jos savo ausinuke. Vis dėlto turbūt ir taip aišku, kad ši daina nesiekia „The Roop“ lygio, todėl nežinau, ar pateks į dešimtuką „Eurovizijoje“, tačiau į finalą tikrai pateks“, – svarstė britų jutuberė.

„Eurovision Talk“ slapyvardžiu „Youtube“ pasivadinęs apžvalgininkas pažymėjo, kad mūsų šalis šiame konkurse – viena mėgstamiausių ir kasmet labiausiai stebinančių.

„Tai buvo nepakartojamas pasirodymas ir daina. Be galo įdomu pamatyti kažką tokio visame „Eurovizijos“ žaidime. Tai – geros kokybės kūrinys. Manau, kad ši daina pasieks labai aukštą vietą. Mano sąraše šis kūrinys – penktas.

Šiemet konkurse išgirsime labai daug skirtingų žanrų. Ši daina – stilinga, naujoviška, tačiau kartu ir klasikinė. Klasiška – žodis, puikiai tinkamas šiai dainai. Lietuva ir toliau pateikia kokybiškų kūrinių, tu niekada negali žinoti, kokį stilių lietuviai pristatys“, – pastebėjo jutuberis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)