Pasak ukrainietės, dabar tiek ji, tiek komanda turi mažai laisvo laiko. Pasirodo, atlikėja repeticijoms skiria labai daug jėgų.

„Pas mus itin užimtas grafikas, mes padarėme daug, beveik viską, ką ir norėjome padaryti. Tačiau, daug ko ir nespėjome. Liko labai mažai laiko, o turime atlikti visus darbus, kuriuos privalėjome padaryti per paskutinius tris mėnesius“, - sakė Svetlana.

Į „Euroviziją“ Ukrainos atstovė atvežė dainą „Be My Valentine! (Anti-crisis Girl)“ („Būk Mano Valentinas (Anti-krizinė nergina)“), bei gausią komandą, kuri aukoja daug laiko pasirodymo tobulinimui.

Tačiau mums buvo įdomu sužinoti, kokia gi iš tiesų yra ta „Anti-krizėinė mergina“. Svetlana Loboda pristatė ją kaip stiprią, užtikrintą savimi, užsispyrusią gražuolę, kuri pasiruošusi išgelbėti pasaulį.

„Žmonės kalba, kad tai politinis šou“, - sako Svetlana, paklausus, kas laimės šių metų konkursą - politika ar daina?

Per Svetlanos šou „Eurovizijos“ konkurse žiūrovai išvydo įspūdingą pasirodymą. Pastarasis - kupinas šviesų, šokių, atsivežtų dekoracijų.

„Su mumis dirba Alanas Badojevas, tai yra viso mano šou prodiuseris. Jis taip pat sugalvojo dekoracijas. Su manimi dirba ir mano komanda. Kiekvienas iš jų yra dalis viso mano pasirodymo. Mes visi kartu ir ruošėme visą savo programą“, - kalbėjo Ukrainos pažiba.

Daugelis „Eurovizijos“ fanų puikiai turėtų prisiminti, kad kelerius metus Ukraina vos per plauką nelaimėjo konkurso. Priežasčių galima būtų ieškoti daug, tačiau Svetlana mano kiek kitaip.

Ji negalvoja, kad kažkas kažkur klydo. Dainininkė sako, jog visi ankstesni Ukrainos atstovų pasirodymai buvo labai geri. „Aš manau, kad daugelis atlikėjų, kurie neužėmė pirmų vietų, išmoko ir gavo daug daugiau, negu tie, kurie tapo konkurso nugalėtojais“, - sako ukrainietė.

Tuo tarpu dainos „Be My Valentine (Anti-crisis Girl)“ idėja atlikėjai gimė gulint Indijos paplūdimyje.

„Rašiau žodžius rusiškai dainai, kuri skamba taip... (dainuoja). Po to, man tiesiog iš kažkur atsirado mintyse karvė. Aš supratau, kad karvė - geras ženklas. Pagalvojau, juk tai yra Indija, šventas gyvulys. Ir aš supratau, kad ši daina gali būti sėkminga. Grįžau į Kijevą, pradėjau įrašus šiai dainai anglų kalba. Vėliau užsiregistravome į konkurso atranką Ukrainoje“, - sakė pašnekovė.

Taip pat atlikėja su mielu noru sudalyvavo mūsų teste „Kas geriau?“.

Ginklai ar gėlės?
Svetlana: „Gėlės“

Duoti ar imti?
Svetlana: „Duoti“

Pasilikti ar bėgti?
Svetlana: „Eiti“

Ukraina ar Maskva?
Svetlana: „Pasaulis“

Būti tavo Valentinu (mylimuoju) ar ne?
Svetlana: „Būti juo“

Jau keletą dienų sklando gandas apie pašlijusią Svetlanos sveikatą. „Manau kad visiškai neįmanoma pasveikti, nes man bronchitas! Tačiau, su daktarais dedame visas pastangas, kad aš sveikčiau ir kad bučiau geros formos per pasirodymą“, - sakė ji.

Tradiciškai paklausus, ar nenorėtų perduoti kokios žinutės lietuviams, Svetlana trumpai tarė: „Laikykitės, tik tvirtai laikykitės“.