Rašoma, kad būtent ši dainininkė visuomet išliko tiek žiūrovų, tiek ir komisijos narių favorite. Ir šįkart kartu su savo scenos kolegėmis nustebino klausytojus.

MARUV yra atlikėja, dainų autorė ir prodiuserė. Dar 2016 metais ji dalyvavo pusfinalyje kartu su „The Pringlez“ grupe. Sekančiais metais ji pradėjo bendradarbiauti su muzikos kūrėju ir dainų autoriumi Boosinu. Itin sėkmingu tapo jų kūrinys „Drunk Groove“, rašoma eurovision.tv.

Šįkart pasirodžiusi su daina „Siren song“ ji surengė itin gundantį ir seksualų pasirodymą. Kai kurių vertintojų nuomone, šįkart kovoje dėl geriausiojo vardo Ukraina pasitelks ne dainavimą, o šou elementus, kurių čia tikrai netrūksta. Fetišo elementai, įspūdingas ir erotiškas šokis, gitara, dūmai ir kitos detalės sukuria įspūdingą vaizdą.

Primename, kad iki šiol daug kalbų sulaukdavo Ukrainos pasirodymuose įžvelgiamas politinis kontekstas ir problematiški santykiai su Rusija, situacija Kryme. Tačiau šiemet tokio pasirodymo pasirinkimas rodo visiškai kitokią taktiką.

Ukrainos pasirodymas 2018 metų „Eurovizijoje“:

Ukrainos pasirodymas 2017 metų „Eurovizijoje“:

Ukrainos pasirodymas 2016 metų „Eurovizijoje“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)