Prasidėjus renginiui visai netikėtai paaiškėjo, kad pirmieji kilimu žengia „The Roop“! Grupės nariai – puikiai nusiteikę, pasidabinę neįprasta apranga.

Grupės nariai mokė turkio kilimo vedėją garsiosios pirštų kombinacijos, taip pat kvietė prisijungti prie smagaus „Discoteque“ šokio.

„Norime, kad žmonės pajudėtų, nes kai judi, esi sveikas, linksmas. Tai labai svarbus momentas po pandemijoje praleistų metų“, – sakė Vaidotas.

„Delfi“ delegacijos atstovų ant turkio kilimo kalbinti Lietuvos atstovai „Eurovizijoje“ „The Roop“ pasidžiaugė, kad jaučiasi išties gerai.

„Jaučiamės labai puikiai, nesitiki, kad pagaliau tai vyksta“, – sakė Vaidotas.

Pasiteiravus, kaip kilo mintis Vaidotui ant turkio kilimo dėvėti sijoną, vyras prisipažino, kad išties čia slypi daug gilesnė prasmė.

„Mes miksavome, apie ką mes esame. Esame daugiasluoksnė grupė, todėl sluoksnių pas mus netrūksta. Mūsų muzika irgi yra tarptautinė, mes norėjome lietuviškų ir užsienio dizaino akcentų“, – tikino „The Roop“.

Ant kilimo visi trys grupės vyrai pasirodė nešini geltonomis tulpėmis. Pasak jų, pirminė mintis buvo tas tulpes išdalinti, tačiau dėl saugumo to padaryti nepavyko.

„Geltona tulpė – mūsų koloboracija su Nyderlandais“, – šyptelėjo „The Roop“ lyderis.

Net keturioms šalims dėl nustatyto koronaviruso ar realios jo grėsmės buvo uždrausta dalyvauti turkio kilimo renginyje. Tačiau, pasak Vaidoto, jie čia jaučiasi saugūs.

„Labai dėkoju Vyriausybei, kuri visą mūsų delegaciją paskiepijo, tad jaučiamės saugesni. Taip pat esame saugiame burbule“, – tikino jis.

Pasitikslinus, ar jaučiasi pilnai pasiruošę ateinantį antradienį įvyksiančiam pasirodymui, grupė atsakė teigiamai.

„Esame pilnai pasiruošę, repeticijos praėjo puikiai. Dabar svarbiausia gerai pavalgyt ir gerai pamiegot“, – šypsojosi „The Roop“.

Renginio akimirkas galite pamatyti fotogalerijoje:

Akimirkas ir momentus, kaip „The Roop" žengė turkio kilimu, galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (215)