Vis dėlto jis neslėpė – lietuvių šou galėtų būti ir dar stipresnis, deja, biudžetas – ne guminis. Laidoje prodiuseris atvirai papasakojo, kiek pinigų yra išleista šiam „The Roop“ pasirodymui.

„Su režisieriais kalbėjomės apie tai, kad norėtume šiek tiek pakeisti kelias kadruotes. Galėtume parengti ir daugiau siurprizų, bet jie yra nesvietiškai brangūs. Nenorėjau apie tai kalbėti iki pusfinalio, tačiau jaučiu, kad dabar ateina laikas.

Visi palaikė „The Roop“, kėlė „geltonąją bangą“. Kokios tik įmonės nepalaikė... krūva jų išsireklamavo. Manau, kad metas paskelbti sąskaitą, kad pagaliau tas palaikymas taptų legalus ir tos įmonės galėtų įsigyti licenzijas. Gal tada savo pasirodymą dar labiau patobulintume“, – kalbėjo L. Lučiūnas.

Paklaustas, kiek tai kainuoja Lietuvai, prodiuseris nusijuokė: „Nežinau, kiek Lietuvai, bet žinau, kiek tai kainuoja mums. Didžiąją dalį paskaičiuoti galėtų Audrius Giržadas, nes kelionė ir buvimas čia yra apmokamas LRT, o pats pasirodymas, reklama tarptautinėje žiniasklaidoje, viešieji ryšiai, vaizdo klipai, šokiai, vaizdo grafikos ir t.t. mums jau atsiėjo apie keletą šimtų tūkstančių. Na, o dabar lauksime rėmėjų“.

Taip pat laidoje Saugirdo Vaitulionio kalbintas pašnekovas papasakojo, kokios emocijos tvyrojo antradienį stebint pasirodymą būnant greta grupės narių.

„Kad ir ko bebūtų tikimąsi, rankos belaukiant padreba. Tas nervas yra visiškai natūralus. Jauti, kaip visi jaudinasi dėl atstovų savo šalims. Nors vieni numeriai stipresni, kiti silpnesni. Gerai, kad į finalą patenka dešimt, o ne penki dalyviai.

Aišku, to jaudulio buvo, bet po pasirodymo jis praėjo. Reikia žiūrėti į save, nebandyti savęs lyginti su kitais. Tai daryti bandoma dažnai, tačiau, jeigu atlikėjas tiki savo pasirodymu – viskas praeis gerai“, – įsitikinęs Lauras.

Sužinojęs, kad „The Roop“ pateko į finalą, atlikėjas Vaidotas Valiukevičius neslėpė emocijų – filmavimo kamera užfiksavo vyro ašaras. Na, o spaudos konferencijoje jis prasitarė, kad nori miego. L. Lučiūnas, paklaustas, kaip šiandien jaučiasi grupės nariai, kalbėjo pozityviai.

„Jie jaučiasi puikiai. Aišku, vakar darbo dieną visi pradėjome ryte, o baigėme – 2 val. nakties. Per tą laiką – keletas repeticijų ir ilgas laukimas. Faktas, kad visi pavargsta. Tačiau dabar turime dvi laisvas dienas, kurios bus paskirtos miegui.

Visai komandai tai yra pirmo numerio klausimas. Yra daug užklausų dėl visokių interviu, bet šiandien visų prašau palikti grupę ramybėje. Tiek šokėjams, tiek visiems reikia ištiesti kojas, pamiegoti, pailsėti“, – paprašė L. Lučiūnas.

Prodiuseris taip pat atskleidė, kurie pasirodymai jam pačiam paliko didžiausią įspūdį ir patikino – lyderių penketukas buvo aiškus dar prieš skelbiant rezultatus.

„Mane maloniai nustebino, kad Belgijos atstovai, už kuriuos sirgau, pateko į finalą. Tai – tikrai nuoširdi grupė ir dėl jų buvo ramu. Malta įšoko su labai stipria žinute ir nežinia kokio stiprumo atlikimu. Nors per repeticiją atrodė žymiai silpniau.

Taip pat ir Kipro, Rusijos, Ukrainos pasirodymai stiprūs. Ir mūsų taip pat. Lyderių penketukas buvo kaip ir aiškus. Toliau viskas dėliojosi kitaip, manau, daug kas „praėjo ant ribos“, – pastebėjo pašnekovas.

Prodiuseris prasitarė pozityviai vertinantis žinią, kad grupė „The Roop“ finale pasirodys kartu su antrosios dalies dalyviais.

„Antra finalo dalis bus labai stipri. Matote, šiandien prasideda kitas žaidimas. Dabar susirinks patys stipriausi ir finalas bus galingas. Ir labai malonu, kad jis toks bus. Apskritai šiemet tiek dainų, tiek atlikimo, tiek šou lygis yra labai aukštas. Bus sunku, bet įmanoma. Svarbu, kad žmonės nenuleistų rankų, palaikytų. Ypač tie, kurie yra svetur“, – sakė L. Lučiūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (201)