Kai kurie dalyviai neslėpė, jog ši galimybė - viso jų gyvenimo svajonė. Kiti, siekdami laimėti konkursą, ne tik rašė originalius vertinimus, kritikavo ir gyrė atrankų dalyvius, tačiau ir nufilmavo savo komentarus.

„Laikau sugniaužtus kumščius ir linkiu jums gražios dienos bei teisingo septintojo komisijos nario pasirinkimo“, – atsiuntęs savo vaizdo įrašą laiške rašė Justinas Daugėla.

„Monikos Marijos balsas, kaip jau ir per visus jos pasirodymus, yra pagirtinas ir apie tai kalbėti, manau, nebėra tikslo. Tačiau daina yra silpniausia šiame finale, o esame ankstesnėse atrankose turėję ir gerų balsų su geromis dainomis, tačiau vis tiek jų neišsiuntėme, tad, manau, kad ir pačiai Monikai Marijai reikia palaukti dar bent metus ir sulaukti kūrinio, kuris ir suskambėtų jos balsui ir būtų stipresnis“, – vienos iš atrankų favoričių pasirodymą vertino Kornelijus Jaselskis.

Airidas Žuravliovas rašė, jog labiausiai jį nudžiugino prizas – galimybė tapti komisijos nariu.

„Labai džiaugiuosi, jog pagaliau Lietuvoje atsirado galimybė paprastiems žmonėms dalyvauti tokio masto renginyje ir sėdėti komisijos kėdėje! Televizija progresuoja ir šiuolaikinės Lietuvos „žvaigždutės“ gali pailsėti.

Domiuosi „Eurovizija" jau daug metų, seku visas laidas, stebiu visų mūsų tautiečių pasirodymus. Vienais žaviuosi, kitais esu nusivylęs, tačiau tai aptarti galiu tik su šeimos nariais ar draugais. Pagaliau atsiradusi galimybė pasakyti savo nuomonę gyvai“, – rašė DELFI skaitytojas.

Norint išsakyti savo mintis, kritiką ir pagyrimus „Eurovizijos“ atrankų dalyviams tereikia išradingai pakomentuoti vieną ar keletą pasirinktų dainų. Tuomet savo komentarus ir kontaktinius duomenis siųskite elektroniniu pašto adresu veidai@delfi.lt iki kovo 8 dienos 23 val. Linksmiausi komentarai bei nugalėtojas bus skelbiamas jau kovo 9 dieną. Jį išrinks naujienų portalo komanda.

„Eurovizijos" atrankų finalas prasideda jau šį sekmadienį 21 valandą. Stebėti finalinę laidą gyvai bus galima „Žalgirio" arenoje. Bilieto kaina tik 2,51 eur.

Visi į finalą patekę pasirodymai:

Jurgis Brūzga - „4Love"

„The Roop" - „Yes, I Do"

Kotryna Juodzevičiūtė - „That Girl"

Ieva Zasimauskaitė - „When We're Old"

Monika Marija - „The Truth"

Paula - „123"

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)