Grupė, kuri ruošiasi didžiosios „Eurovizijos“ pasirodymui, šou gerbėjams pristatė šokio pamoką, kurioje visi nariai iš lėto demonstruoja pagrindinius judesius. Kartu su nuotaikingu klipu „The Roop“ Europai siunčia ir įkvepiančią žinutę.

„Su savo daina „Discoteque“ mes norime, kad žmonės išjudėtų. Kai judi, tu jautiesi gerai; tai savaime suprantamas žinojimas. Ir visi žino, kad šokis veikia pozityviai tavo fizinę ir psichinę sveikatą.

Augantis skaičius tyrėjų įrodė, kad šokant didelis kiekis už gerą nuotaiką atsakingų medžiagų pasklinda po visą šokančiojo kūną. Šios medžiagos padeda pagerinti tavo psichinę būseną; netgi viena šokio sesija gali sumažinti depresiją.

Muzika ir šokis išlaisvina visus. Nėra tokio žmogaus, kuris nemokėtų šokti. Tai – įgimta. Šokis yra kaip įrankis, kuris gydo žaizdas. Ši daina ir judesys išlaisvina tavo mintis, kuriose yra per daug savikritikos, baimės būti kitokiam, nenoro priimti savo kūną.

Tad šokime! Let's discoteque!“ – dainos žodžiais savo mintis užbaigė grupės nariai.

Šių metų „Eurovizija“ vyks Roterdame, kur „The Roop“ pasirodys viename iš dviejų pusfinalių ir sieks patekti į didįjį finalą.

Dainų konkursas vyks gegužės 18–22 dienomis Nyderlanduose.

Šiais metais, atsižvelgiant į pandemijos situaciją, yra numatyti net keli „Eurovizijos“ scenarijai, tačiau, kaip tikina organizatoriai, šou tikrai įvyks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)