Rusų atlikėjai padėjo ir kiti šalies delegacijos atstovai – tiesa, šioje „Discoteque“ versijoje skamba ir šiai šaliai būdingi akcentai. Daina atliekama skirtingu tempu, iš pradžių ji itin lėta, paskui greitėja.

Tuo tarpu „The Roop“ lyderis šį netikėtą pasirodymą stebėjo ir neslėpė susižavėjimo – šypsojosi, plojo ir išreiškė dėkingumą.

Išgirskite ir pamatykite:


Dainininkė Manizha, „Eurovizijoje“ užėmusi 9-ąją vietą, dėmesį sukaustė jau per pirmąsias pasirodymo sekundes. Atrodė, kad per trumpą laiko tarpą nutiko neįprastai daug. Atlikėja nustebino ne tik manieromis, bet ir įspūdingo dydžio rusų lėlės „Matrioškos“ apdaru.

Žiūrovams greičiausiai kilo klausimas, kaip ji, dėvėdama tokį sunkų drabužį taip lengvai juda scenoje? Paslaptis paprasta: prie apdaro pritaisyti ratukai. Vis dėlto pasirodymo eigoje Manizha aprangą nusprendė pakeisti ir tęsė jį vilkėdama raudoną kombinezoną.

Rusams iš pradžių kiek kliuvo Manizhos dainos žodžiai, kuriais ji tarsi skelbia apie sudėtingą Rusijos moterų padėtį savo šalyje. Tačiau, pasak žiniasklaidos, dabar blogos emocijos ėmė sklaidytis.

Atlikėja garsėja tokia gausa talentų, kad juos būtų sunku suskaičiuoti. Dainininkė, dainų autorė, muzikantė, tekstų kūrėja, režisierė ir visuomenės veikėja neseniai paskelbta ir Jungtinių Tautų geros valios pabėgėlių ambasadore. Dabar jos ilgame pasiekimų sąraše atsidurs ir dalyvavimas „Eurovizijos“ konkurse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)