Dainoje „Real“ yra pasakojama apie dviejų žmonių santykius, kurie dažnai būna tikrai sudėtingi. „Būna tokių momentų, kada viskas klojasi kaip per sviestą, bet būna tokių akimirkų, kada atsiranda netikrumas, apsimetinėjimas kažkuo, kuo ištikrųjų nesi, melas ir pradedamas žaidimas, kurio metu pasirodo tikrasis partnerio veidas ir ketinimai. Tai vienas svarbiausių santykių momentų, kada pasirodo ydos ir aštrūs kampai, tikrasis „Aš“, – pasakoja Silvija.

Dainą parašė švedų muzikos prodiuseriai, ji artima euroviziniam dainos tipažui. „Daina „Real“ mane patraukė savo melodija ir teksto prasme, kuri turi tam tikrą žinutę apie vykstančias melo, netikrumo pinkles ir nenorėjimą būti į jas įtrauktai. Kartais mes taip paskęstame besivystančiuose tarpusavio žaidimuose, jog pamirštame dėl ko apskritai esame tuose santykiuose. Bet pasirinkimą mes tikrai turime: būti ar išeiti. Nors dainų pasiūlymų gavau tikrai daug, bet išsirinkau būtent šią dainą, nes joje yra dinamiškumo, melodinio judėjimo, aštrumo ir švelnumo, įvairiapusiškumo, veržlumo. Ji atitiko mano charakteristiką. Pačią dainą dar koregavome su lietuvos muzikos prodiuseriais, kad ji būtų artimesnė mano atlikimo stilistikai“, – teigė atlikėja.

Silvijos eurovizinė daina:

Anot Silvijos, šiai dainai išvysti dienos šviesą padėjo daugybės žmonių komanda. „Iš karto mačiau dainos išpildymo viziją su šokiu. Man tikrai patinka judėti ir pati labai norėjau šokti, taigi pirmiausia ieškojome, kas galėtų sukurti choreografiją ir prie manęs prisijungė dvi profesionalios šokėjos: Vidmantė Čepulytė ir Sigutė Dailydaitė. Su merginų pagalba galvojome, kaip perteikti kūrinyje apdainuojamus jausmus, santykių sudėtingumą, aštrumą, griežtumą ir įvairiausių minčių užvaldymą bei visa tai susieti su judesiu. Tada pradėjome galvoti, kaip vizualiai sustiprinti dainos ispūdį.

Vizualuose galėsite pamatyti ir šokio elementų, ir svarbiausių tekste užfiksuotų momentų bei tam tikrų vaizdų tarp fantazijos ir realaus pasaulio. Tiek dainos „Real“ pasirodymui „Eurovizijos“ atrankose, tiek dainos vaizdo klipui buvo kuriami specialūs sceniniai kostiumai. Spalvomis, formomis ir judesiais stengiamasi atvaizduoti dainos nuotaiką, perteikti nors gabalėlį teksto prasmės žiūrovui ir klausytojui bei sukurti įspūdį, kuris tik sustiprintų pačią dainą“, – pasakoja Silvija.

Ji džiaugiasi, kad jau nufilmuotas ir dainos vaizdo klipas. „Tai buvo neįkainojama patirtis ir pats filmavimo procesas buvo labai įdomus. Esu filmavusis ne viename vaizdo klipe kituose projektuose, bet tai buvo mano pirmojo studijinio klipo filmavimas, kuo tikrai verta pasimėgauti. Man labai patiko, kad daina „Real“ buvo sugalvota atvaizduoti įvairiomis tekstūromis, šviesomis, spalvomis bei labai ryškiu noru išsilaisvinti iš to narvelio, kuriame esi uždarytas paties savęs ar to žmogaus su kuriuo esi santykiuose.

Labai norisi parodyti tikrą emociją ir pasakyti, kad niekada nėra per vėlu išsilaisvinti iš ten, kur tu jautiesi ne savo vietoje, ne su savo žmogumi ir kur melo ar apgaulės, kaukių žaidimo Tau nereikia. Vaizdo klipe buvo du skirtingi įvaizdžiai, kurie atspindi ir skirtingas santykių puses. Šiuo metu vaizdo klipas dar yra procese, bet labai laukiu jo pasirodymo, nes tikrai buvo smagu ieškoti tam tikrų kūrybinių sprendimų klipo filmavimo aikštelėje ir matyti prie jo dirbant tiek savo srities profesionalų“, – šyptelėjo atlikėja.

Silvijos daina „Real“ eurovizinėje kovoje kausis jau rytoj, 21 val. per LRT televiziją.

Ketvirtosios eurovizinių atrankų laidos filmavimo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)