Į Liverpulį sekmadienį išvykstanti Monika Linkytė kartu su Lietuvos delegacija ruošiasi įtemptam laikui iki pat savo pasirodymo – laukia pasiruošimas, repeticijos bei susitikimai su čia gyvenančiais lietuviais. Pirmoji repeticija arenoje, kurioje įvyks „Eurovizijos“ dainų konkursas, dainininkės laukia jau kitos savaitės pradžioje.

Visos Europos dėmesį prikaustantis dainų konkursas šiemet vyks gegužės 9-13 dienomis. Lietuvos atstovės daina „Stay“ visai Europai nuskambės gegužės 11-ąją, antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio antrojoje dalyje. M. Linkytė pasirodys priešpaskutinė – jos daina skambės 15-oji tarp 16-os pretendentų.

„Labai laukiame, kol visai Lietuvai įstrigęs „čiūto tūto“ nuskambės per visą Europą ir linkime Monikai kuo didžiausios sėkmės. Kiekvieną kviečiu prisidėti prie palaikymo ir toliau aktyviai jungtis į akciją „Pridainuojam Europą“ ir burtis į didelius ir mažus chorus atlikti įsiminusį dainos „Stay“ priedainį ir siųsti savo palaikymo žinutes. Iki šiol jau sulaukėme apie 100 vaizdo įrašų, kuriuos atsiuntė ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje gyvenančių lietuvių bendruomenės. Nepamirškime tūkstančiais balsų palaikyti Monikos ir toliau – kiekvienas iš jų jai labai svarbus“, – teigia Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas Audrius Giržadas.

Kartu su M. Linkyte į Liverpulį vykstanti LRT komanda žada, kad žiūrovų ir skaitytojų lauks specialios tiesioginės transliacijos, kuriose bus galima išgirsti išskirtinius Ramūno Zilnio interviu su Lietuvos atstove. Kaip visada, reportažus iš Liverpulio bus galima išvysti ir laidose „Labas rytas, Lietuva“ bei „Laba diena, Lietuva“. Taip pat laukia karščiausios naujienos iš repeticijų, atidarymo ceremonijos užkulisiai ir ypatingas turinys iš žaliojo delegacijų kambario.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)