Dar visai neseniai, pristačiusi savo naująsias dainas iš artėjančio mini albumo, Rūta interviu metu kalbėjo, kad „Eurovizijoje” dalyvauti neplanuoja, tačiau nepraėjus nei dviems savaitėms – persigalvojo, rašoma spaudos pranešime.

„Žinot, pasirodo būna ir taip, kad daina tiesiog ateina pas tave. Taip man nutiko su šia daina. Kartu su prodiuseriais Kasparu Meginiu bei Edgaru Žaltausku kūrėme ir įrašinėjome mano artėjančio albumo dainas, kai netikėtai Kasparui pradėjus groti pianinu, o man kuriant dainos melodiją, buvo tas nepaaiškinamas jausmas, kada jauti, jog daina turi kažką stebuklingo. Taip bendru sutarimu nusprendėme, kad šiais metais aš dalyvausiu „Eurovizijos" konkurse," – užtikrintai pasakoja Rūta.

Atlikėja neabejoja, kad ši daina ras savo klausytoją ne tik dėl jos originalumo, bet ir pasakojamos istorijos dainoje: „Dažnai mes galvojame, kad žinome, kaip žmogui padėti, kai jam yra sunku. Bet tikiu, kad labai dažnu atveju žmogus tik nori būti išgirstas, suprastas, neteisiamas. Šioje dainoje aš įkūniju energiją, kuri klauso, kuri girdi ir taip sukuria jaukią atmosferą, kuri padeda žmogui atsiverti, eiti į šviesą iš tamsos ir liūdesio. Tačiau ši daina nėra liūdna, ji viltinga ir šios dainos istorijoje žmogus supranta, jog jam reikėjo ne ieškoti šviesos, o uždegti šviesą savyje, kurią jis visada ir turėjo," – pasakoja Rūta.

Rūta džiaugiasi, kad šie metai jai prasidėjo kaip niekad darbingai ir jau visai netrukus atlikėja pasidalins savo artėjančio albumo „Lipam" dainomis. Jame taip pat bus galima išgirsti ir „Eurovizinės" dainos lietuviškąją versiją. Na, o vasario 19-tąją dieną kviečia visus išgirsti jos dainas naujojo albumo pristatymo koncerte Vilniaus muzikos klube „Tamsta".

„Aš jaučiu, kad tai tik pradžia ir su nekantrumu laukiu, kas bus toliau. Atiduodu savo naująją dainą „Call me from the Cold", kuri tikiuosi atneš vilties ir šviesos į kiekvieno namus," – šypsosi Rūta.

Jau šį šeštadienį galėsite stebėti ir palaikyti atlikėją Rūtą Loop „Eurovizijos" 3-jame etape.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją