Išvykę apie 12 val. vietos laiku, jie jau pakeliui į „Ahoy“ areną. Dėl įvaizdžio ne tik ant scenos, bet ir užkulisiuose, susitikimuose su žurnalistais ir gerbėjais neretai pagiriami muzikantai šiandien pasipuošė ryškiai raudonais kostiumais, kuriuos teko prisidengti ilgais paltais, mat oras šiandien - ypač gaivus. Roterdamą plauna lietus.

Nepaisant to, grupės nariai nestokojo pakilios nuotaikos ir, nors norėdami susikaupti prieš pasirodymą čia laukusiems žiniasklaidos atstovams komentarų šįkart nedalijo, pasisveikindami užsiminė apie „pasakišką orą“.

„Eurovizijos“ finale Lietuva su kūriniu „Discoteque“ pasirodys antrojoje šou pusėje – 18 numeriu.

Pirmajame pusfinalyje kelialapį į finalą iš viso pelnė 10 šalių: Norvegija, Izraelis, Rusija, Azerbaidžanas, Malta, Lietuva, Kipras, Švedija, Belgija, Ukraina.

Antrajame pusfinalyje paaiškėjo, kad kelionę „Eurovizijoje“ taip pat tęsia Albanija, Serbija, Bulgarija, Moldova, Portugalija, Islandija, San Marinas, Šveicarija, Graikija ir Suomija.

Finale savo vietą jau užtikrintai turi ir Italija, Nyderlandai, Ispanija, Jungtinė Karalystė, Prancūzija bei Vokietija.

Šių metų dainų konkursas vyksta Roterdame, kur „The Roop“ su daina „Discoteque“ pasirodys finale. „Delfi“ rubrikoje „Eurovizija“ rasite karščiausias naujienas iš konkurso, jo užkulisių, žinovų nuomones bei vertinimus, interviu su dalyviais bei jų pristatymus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)