Ukrainos grupei „Kalush Orchestra“ iškovojus skambią pergalę „Eurovizijoje“, jai skiriamas ypatingas dėmesys. Ypač solistui O. Psiukui, kuris dainą „Stefania“ skyrė savo mamai.

Įdomu tai, kad Olehas nuolat dėvi rožinę panamą, kuri tapo jo skiriamuoju įvaizdžio ženklu. Kepuraitė neretai dengia veidą, todėl ne visada galima pamatyti net akis. Ir nors šis aksesuaras yra tapęs jaunimo tendencija, gerbėjams įdomu sužinoti, kaip atlikėjas atrodo be kepurės.

Savo karjeros pradžioje Olehas apsiėjo be panamos. Viename iš interviu jis prisipažino, kad rožinę kepuraitę nusipirko filmuodamas vaizdo klipą, tačiau net negalėjo įsivaizduoti, jog tai taps jo neišskiriamu atributu, kurį publika taip pamils.

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame O. Psiukas buvo nufilmuotas be minėtosios kepurės. „Eurovizijos“ finale prieš pasirodymą jis turėjo užsidėti ausinę. Dėl to Olehas nusiėmė panamą. Jei karjeros pradžioje jis nešiojo kiek ilgesnius plaukus, tai dabar – ne. Vaikinas nusiskuto galvą.

„Delfi“ primena, kad susitikti su Europos širdis pavergusia grupe bus galima ir specialiame koncerte. „Kalush Orchestra“ pranešė, jog jau birželio 16 dieną surengs pasirodymą Lietuvoje.

Siekiant paremti Ukrainą, koncertą organizuojantis naujienų portalas „Delfi“ net pusė visos už bilietus surinktos sumos skirs fondui „Aš esu Ukraina“, kurį įkūrė Ukrainos ambasada Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją