Roko muzikos šalininkas Giedrius Balčiūnas, kuris geriau žinomas Jumbo pseudonimu, taip pat užsikrėtė grupės „The Roop“ virusu. Žinomas atlikėjas nusprendė į šių metų Lietuvos pasirinkimą didžiojoje „Eurovizijoje“ pažvelgti kitaip ir dainą „On Fire“ pergrojo elektrine gitara. Kiek vėliau muzikantas nusistebėjo, kaip greitai šis vaizdo įrašas sulaukė beveik 62 tūkst. peržiūrų.

Populiariam dainų konkursui neabejinga ir Raminta Naujanytė-Bjelle, ji internautų dėmesiui pristatė akustinę „On Fire“ versiją – ją peržiūrėjo jau 15 tūkst. žmonių. „Mano mylimiausia „Eurovizijos“ daina“, – šalia savo įrašo brūkštelėjo atlikėja.

Savo akustinę versiją su gitara pristatė ir Danny McEvoy – jo įrašas sudomino 9 tūkst. internautų.

„Youtube“ tinkle koverius kuriantis vartotojas Panos Jay taip pat neliko abejingas šių metų Lietuvos pasirinkimui ir kūrinį pergrojo pianinu. Jo įrašas peržiūrėtas beveik 12 tūkst. kartų.

„The Roop“ atliekama daina sulaukė ir saksofono meistro Juozo Kuraičio dėmesio. Jo versija sudomino beveik 13 tūkst. „Youtube“ lankytojų.

„On Fire“ sulaukė ir elektroninės muzikos gerbėjų dėmesio. Tiesa, kol kas toks remiksas peržiūrėtas tik 2,5 tūkst. kartų.

Delfi primena, kad šiemet vežti Lietuvos vėliavą į Roterdamą, kur gegužę lauks didžioji konkurso scena ir milijoninė TV žiūrovų auditorija, patikėta grupei „The Roop“. Pastarieji nuo savo artimiausio konkurento žiūrovų balsų lentelėje atitrūko daugiau nei tris kartus.

Lietuva savo atstovą į „Euroviziją“ siųs jau 21-ąjį kartą. Šiemet mūsų šalies viltis pasirodys pirmajame projekto pusfinalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (202)