Milijonai žiūrovų, stebėjusių dainų konkurso finalą, taip pat išvydo ir popkaralienės pasirodymą. Deja, daugelio internautų nuomone, Madonna pasirodė ne itin įspūdingai. Tokios pozicijos laikosi ir Lietuvos pramogų pasaulyje žinomi veidai.

Atlikėja šeštadienio vakarą atliko dvi dainas. Pirmoji – hitas „Like A Prayer“, antroji – naujas kūrinys „Future“, kurį Madonna atliko kartu su JAV reperiu Quavo.

„Prašau, maldauju kas nors įjunkite Madonnai fonogramą... Tai bus pirmas kartas, kai tuo džiaugsiuosi. Su visa pagarba“, – feisbuke rašė Vaidas Baumila, kuris pats 2015 metais buvo išbandęs eurovizinę sceną.

„Nesumokėjo už pataikymą į natą“, – po jo įrašu juokavo ir prodiuserė Neringa Zeleniūtė.

„Pagal šios dienos dainavimą Madonna nepatektų į „Eurovizijos“ finalą“, – pastebėjo dainininkas Arvydas Vilčinskas.

„Tai Madonna nelaimėjo. O, va, Conchita vis dar puiki!“, – teigė aktorius Aistis Mickevičius.

„Madonna! Go home or, please, at least stop singing live (važiuok namo arba, prašau, bent liautis dainavus gyvai)“, – rėžė dainininkė Raminta Vyšniauskaitė.

Madonna Eurovizijoje

„Madonna, prie visos pagarbos jai, galėjo pasirinkt fonogramą. Liūdna. Pusę natų pro šalį“, – kolegoms savo nuomone antrino dainininkas Soliaris.

„Madonna negalėjo leisti, kad San Marinas ją nustelbtų“, – juokavo kompozitorius Deivydas Zvonkus, pabrėždamas, kad ir San Marino atstovas turėjo šiek tiek problemų su pataikymu į toną.

„Ar čia man vienam atrodo, kad Madonnai šiek tiek ne ta diena šiandien?“, – savo bičiulių ir sekėjų feisbuke klausė dainininkas Dainotas Varnas.

„Madonna repeticijoje nebuvo?“, – stebėjosi choreografas Paulius Šinkūnas.

„Madonna irgi jaudinasi ne mažiau už dalyvius? Kas antra nata – pro šalį? Kas jai yra? Ar profesionalai nerepetuoja?“, – nuostabos popkaralienės pasirodymu taip pat neslėpė dainininkė Rasa Kaušiūtė.

DELFI primena, kad drauge su Madonna į Izraelį atvyko jos 135 asmenų grupė, įskaitant reperį KoVu, 40 pritariančiųjų vokalistų, 25 šokėjus ir technikų komandą, skelbiama pranešimuose, cituojant Izraelio ir Kanados pilietybes turintį milijardierių Sylvaną Adamsą, apmokėjusį didžiąją dalį sąskaitos už šį pasirodymą.

Šeštadienį vykusiame konkurso finale dėl pergalės varžėsi jau tik 26 iš 41 konkurso dalyvių. Nugalėtoju šiemet tapo Olandijos atstovas Duncanas Laurence'as ir jo daina „Arcade“.

Madonos pasirodymas vyko per šou pertrauką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)