Atlikdamas savo dainą „Lie To Me“, M. Josefas naudoja daug akrobatikos elementų. Jo repeticija buvo įvairi, ir jos metu nesimatė jokių ženklų, kad atlikėjas būtų patyręs traumą. Tačiau jis nutraukė savo pasirodymą, kai pajuto sveikatos problemas.

Per spaudos konferenciją M. Josefo komanda nurodė, kad dainininkas patyrė nugaros traumą – tai įvyko dėl akrobatikos triukų, kurie demonstruojami pasirodymo metu. Nors jo pasirodymas sužavėjo žiūrovus, panašu, kad tai buvo pasiekta jo sveikatos sąskaita.

Nepaisant traumos, M. Josefas yra geros nuotaikos. Šiandien jis visą dieną praleis ligoninįje, todėl atšaukė visus šiandienos susitikimus su žurnalistais.

„Dabar negaliu net vaikščioti“, - kalbėjo jis.

Po kelių valandų – maždaug 20 val. Vidurio Europos (21 val. Lietuvos) laiku – savo „Instagram“ paskyroje jis pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti, kaip jis guli ant ligoninės lovos.

Čekų atlikėjas gulėjo ant nugaros į viršų pakeltomis kojomis, o gydytojai ir slaugės stebėjo jo būklę.

„Galiu patvirtinti, kad per repeticiją susižalojau, ir po kelių valandų mano būklė pablogėjo“, - teigė jis.

„Dabar negaliu net vaikščioti. Mane išleido iš pirmos ligoninės ir dabar vykstu į antrąją. Dėkui už visas žinutes ir maldas – mes visi darome viską, ką galime, kad aš kuo greičiau atsistočiau ant kojų“.

„Scenoje pasirodysiu, kad ir kas bebūtų“, - tikino M. Josefas.

Mes taip pat siunčiame M. Josefui savo meilę ir linkime jam kuo greičiau pasveikti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)