Pasirodo, L. Pausini gydytojų nurodymu ilsėjosi.

Kai 2022 metų „Eurovizijos“ finale pasirodė visų šalių atstovai, prasidėjo komisijos balsavimas. Repeticijų metu šią dalį vedė visi trys vedėjai, tačiau šeštadienio vakarą žiūrovai balsavimo metu išvydo tik Miką ir Alessandro Cattelaną. Apie tai, kas atsitiko Laurai, abu vedėjai nekalbėjo. Praėjus maždaug dviem trečdaliams balsavimo laiko, L. Pausini vėl staiga pasirodė scenoje.

Tinkle „Instagram“ 47 metų dainininkė nurodė, kad komisijos balsavimo metu dingo nuo scenos, nes staiga nukrito jos kraujospūdis. Ji teigė, kad po šešių mėnesių sunkaus darbo stresas galiausiai ją įveikė per patį svarbiausią vakarą. Tuomet gydytojai jai patarė padaryti bent 20 minučių pertrauką. Penktadienį L. Pausini jau buvo praleidusi didžiąją dalį pirmosios generalinės repeticijos, kad galėtų pailsėti. Savo įrašo pabaigoje ji padėkojo gydytojoms Alessandrai ir Noemi.

L. Pausini patikino savo gerbėjus ir sekėjus, kad dabar jaučiasi gerai. Ji taip pat pasveikino Ukrainą laimėjus „Eurovizijos“ konkursą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)