Dėl scenoje dėvimo kilimo raštų kostiumo Žmogumi-kilimu pramintas grupės „Kalush Orchestra“ narys parduoda pasimatymą su savimi. Apie tai ukrainiečių šokėjas, kurio tikrasis vardas – Vladas Kuročka, pranešė instagrame, užsiregistravęs į labdarai rinkti skirtą pasimatymų aukcioną „Uvidimsia“ (liet. „Iki pasimatymo“).


Gegužės 30-osios ryto duomenimis, didžiausia už pasimatymą su garsiuoju šokėju siūloma suma yra 6 tūkst. grivinų (beveik 190 eurų). Aukcionas tęsis iki birželio 5 d.


„Vladas Kuročka. Taip, tai būtent jis, laimėjęs Euroviziją kartu su grupe Kalush Orchestra, savo judesiais pakerėjo visą Europą. Anksčiau šis vaikinas triumfavo Europos breiko šokių čempionate, taip pat varžėsi TV šokių projekte „Tancyuyut Vsi!“ (liet. „Visi šoka“), kuriame pateko į superfinalą ir užėmė 2-ąją vietą“, – rašoma aukciono internetiniame puslapyje.

Surinkti pinigai bus skirti padėti Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, kurios šiuo metu gina šalį karštuosiuose taškuose.

„Delfi“ primena, kad susitikti su Europos širdis pavergusia grupe bus galima ir specialiame koncerte.

„Kalush Orchestra“ pranešė, jog jau birželio 16 dieną surengs pasirodymą Lietuvoje.

Siekiant paremti Ukrainą, koncertą organizuojantis naujienų portalas „Delfi“ net pusė visos už bilietus surinktos sumos skirs fondui „Aš esu Ukraina“, kurį įkūrė Ukrainos ambasada Lietuvoje.

Daugiau apie koncertą galite skaityti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją