Daugelis žiūrovų stebėjosi, kas nutiko Laurai Pausini – kodėl ji staiga pradingo, kai buvo skelbiami nekantriai laukti galutiniai rezultatai. Veiksmui įpusėjus vedėja grįžo ir kažką pajuokavusi tuojau pat prisijungė prie kolegų, skelbusių galutinius balsavimo rezultatus.

Visgi dabar L. Pausini nutarė atskleisti netikėto savo dingimo priežastį, rašoma portale lovinmalta.com.

„Na, taip, kažkas buvo atsitikę... Nuo pat šeštadienio nesijaučiu gerai. Maniau, kad viskas dėl nuovargio. Deja, priežastis buvo kita“, – pasakoja ji vienoje iš „Instagram“ istorijų.

„Ką tik sužinojau, kad esu užsikrėtusi COVID-19, todėl turiu izoliuotis ir negaliu niekur keliauti“, – prisipažino L. Pausini.

48-erių metų italų dainininkė ir renginių vedėja atsiprašė gerbėjų už tai, kad negalės dalyvauti keliuose artimiausiu metu įvyksiančiuose šou.

„Dabar man reikia pasitaisyti, o tada jau bus galima galvoti, kada vėl pasitaikys proga susitikti. Myliu jus visus!“

Kiek anksčiau buvo pranešama, kad netikėtai dingusi L. Pausini gydytojų nurodymu ilsėjosi.

Kai 2022 metų „Eurovizijos“ finale pasirodė visų šalių atstovai, prasidėjo komisijos balsavimas. Repeticijų metu šią dalį vedė visi trys vedėjai, tačiau šeštadienio vakarą žiūrovai balsavimo metu išvydo tik Miką ir Alessandro Cattelaną. Apie tai, kas atsitiko Laurai, abu vedėjai nekalbėjo. Praėjus maždaug dviem trečdaliams balsavimo laiko, L. Pausini vėl staiga pasirodė scenoje.

Tinkle „Instagram“ 48 metų dainininkė tuomet nurodė, kad komisijos balsavimo metu dingo nuo scenos, nes staiga nukrito jos kraujospūdis. Ji teigė, kad po šešių mėnesių sunkaus darbo stresas galiausiai ją įveikė per patį svarbiausią vakarą. Tuomet gydytojai jai patarė padaryti bent 20 minučių pertrauką. Penktadienį L. Pausini jau buvo praleidusi didžiąją dalį pirmosios generalinės repeticijos, kad galėtų pailsėti. Savo įrašo pabaigoje ji padėkojo gydytojoms Alessandrai ir Noemi.

L. Pausini patikino savo gerbėjus ir sekėjus, kad dabar jaučiasi gerai. Ji taip pat pasveikino Ukrainą laimėjus „Eurovizijos“ konkursą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją