Tris vakarus, kuomet vyks pirmasis bei antrasis pusfinaliai ir finalas, su žiūrovais arenoje ir prie televizoriaus ekranų sveikinsis talentingasis trio: Laura Pausini, Alessandro Cattelanas ir Mika.

Dainų konkurso gerbėjus jaudinančios žinios buvo paskelbtos trečiadienį, Italijoje rengiamo Sanremo festivalio metu.

Konkursą vesianti L. Pausini – laikoma viena populiariausių Italijos atlikėjų pasaulyje. Ji yra pelniusi „Grammy“ apdovanojimą. Garsenybė taip pat buvo įvertinta ir Lotynų Amerikos „Grammy“, „Auksinio gaublio“ apdovanojimais, o pernai buvo nominuota „Oskarams“ ir juose surengė koncertą.

Drauge su Laura šou ves A. Cattelanas, kuris televizijos laidų vedėjo rolėje skaičiuoja bent du dešimtmečius.

Vedėjų trejetuką užbaigia britų popmuzikos žvaigždė Mika, išgarsėjęs hitais „Grace Kelly“ ir „Relax, Take It Easy“. Libaniečių kilmės atlikėjas yra labai mėgiamas Italijoje, ten jis dirbo ne viename televiziniame projekte.

Konkursą šiais metais organizuojanti Italija kartu su dar keturiomis vadinamojo „Didžiojo penketo“ šalimis (Prancūzija, Vokietija, Ispanija ir Jungtine Karalyste) pusfinaliuose nedalyvauja, jų atstovai keliauja tiesiai į finalą.

Lietuva pasirodys pirmajame pusfinalyje ir pirmojoje jo dalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją