Oficialiai renginio miestas bus paskelbtas penktadienį, rugpjūčio 30 d., 12 val. Vidurio Europos laiku (CET), tačiau daugelis mano, kad, įvykus klaidai, miesto pavadinimas buvo atskleistas anksčiau. Taip pat verta atkreipti dėmesį į konkurso paskyrą socialiniuose tinkluose, kurioje buvo parodytas vaizdo įrašas su praėjusių metų nugalėtoju Duncanu Laurence'u, leidusiu laiką Tel Avive ir Roterdame.

Žinoma, tai gali būti viso labo interneto svetainės testavimo klaida, ir „Eurovizija" iš tikrųjų įvyks Mastrichte. Regis, teks palaukti oficialaus patvirtinimo penktadienį. Tuomet galėsime ramiai ieškoti įdomių lankytinų vietų ir pramogų netoli koncerto arenos. O kol kas galbūt verta pradėti daugiau dėmesio skirti Roterdamui, atrankai ir pasidomėti Albanijos dainų konkursu „Festivali i Këngës".

Kadangi visi „Eurovizijos" gerbėjai yra tarytum diletantiški Šerlokai Holmsai, negalime nepaminėti intriguojančios Tylerio teorijos apie Mastrichto tinklalapyje pastebėtas gramatines klaidas ir to fakto, kad jame nėra miesto nuotraukos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)