Kad staigmena būtų kaip reikiant, šio vaizdo klipo filmavimui grupė įsigijo automobilį, užsidarė garaže, kur savomis rankomis perdarė jį į kabrioletą, išmontavo dujų įrangą, perdažė, papuošė.

„Į savo vyrišką kolektyvą priėmėm naują narį ir jos vardas Mažulė“, – pranešime spaudai šypsosi muzikantai.

„Mažulės yra labai gerai. Jos ne tik nuveža iš vieno taško į kitą, bet ir apsaugo, kai lyja lietus ar būna dargana, groja mėgstamą muziką, yra tarsi antrieji mūsų namai“, – sako grupės vokalistas ir dainos autorius Martynas Enčius. „Internetas tvirtina, kad visoje Europoje yra beveik 300 milijonų mažulių, ši daina skirta kiekvienai iš jų.“

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ – „Mažulė“:

Muzikantai įsitikinę, kad meilė savo automobiliui, rūpestis juo yra universalus jausmas, kuris peržengia valstybių sienas ir kontinentus. Lietuviškai dainuojanti grupė per savo karjerą ne kartą sėkmingai rengė solinius koncertus ar pasirodė festivaliuose kaimyninėse šalyse, Balkanuose, Kinijoje. Už savo pasirodymą festivalyje „Silk Road“ Kinijoje „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ yra laimėję bronzos apdovanojimą.

Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje daug dėmesio sulaukusi „Mažulė“ pelnė ne tik žiūrovų, bet ir komisijos simpatijas. Komisijos nariai prognozavo, kad „Mažulė“ gali tapti net didesniu hitu už kultinį grupės kūrinį „Į Venesuelą“, o muzikantų šokio judesius vadino lietuviškuoju „Gangnam Style“.

Nacionaliniame „Eurovizijos“ finale šį šeštadienį tai bus vienintelis kūrinys lietuvių kalba. Paskutinį kartą lietuviškai skambanti daina – Aistės Smilgevičiūtės „Strazdas“ – Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovavo lygiai prieš dvidešimt metų, 1999 -aisiais, taip pat Tel Avive.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)