D. Davidas paskelbė apie santykius su trejais metais vyresne mergina. Pora pirmąkart viešumoje kartu pastebėti Sanremo muzikos festivalyje, tiesa, tada jie nepateikė jokio oficialaus komentaro.

Netrukus po to grupės „Maneskin“ lyderis D. Davidas išpublikavo „Instagrame“ savo merginos – Giorgios Soleri (25) – nuotrauką ir parašė: „Po beveik ketverių metų galima ir pasakyti, tiesa?“

Maneskin vokalistas – Damiano David ir jo mergina Giorgia Soleri

D. Davidas yra trejais metais jaunesnis už partnerę. Jie nepanoro išsamiau pasakoti apie savo draugystę, kuri, remiantis prabėgusiais metais, turėjo prasidėti prieš jam dalyvaujant laidoje „X Faktorius“.

D. Davidas išpublikavo tik vieną nuotrauką, po to tą patį padarė ir jo mergina.

Tiesa, G. Soleri ničnieko neparašė apie jų santykius, apie kuriuos buvo spėlionių, jau pamačius juos kartu Sanremo festivalyje.

Tada gerbėjai panaršė po atlikėjo ir modelio instagramo paskyras, trumpąsias socialinių tinklų istorijas ir pastebėjo, kad jie apsigyveno tame pačiame viešbučio numeryje. Tada šitos informacijos nei G. Soleri, nei D. Davidas nekomentavo.

Naujieną apie poros santykius dar kartą patvirtino ir tai, kad G. Soleri „Eurovizijos“ dainų konkurso finalo metu neslėpė džiaugsmo dėl „Maneskin“ grupės ir ją palaikė dalindamasi įrašais savo socialiniuose tinkluose.

1996 m. gimusi G. Soleri – modelis iš Milano, kuri yra nusifilmavusi žinomo alaus reklamoje.

Nuo 2020 m. ji gyvena Romoje, tikriausiai norėdama gyventi arčiau savo vaikino.

Dabar, po pranešimo apie jų santykius, G. Soleri žaibiškai išgarsėjo, tuo pačiu imta plačiai aptarinėti, kad ji serga vulvodinija (išorinių moters lytinių organų skausmas). D. Davidas daug apie tai rašo socialiniuose tinkluose. Būtent dėl jo komentarų 2021 m. gegužės 20 d. Italijos Deputatų rūmai priėmė įstatymo projektą dėl to, kad Nacionalinė sveikatos apsaugos tarnyba oficialiai pripažintų šią ligą.


Be modelio karjeros Giorgia yra žinoma kaip sėkminga influencerė, kurios paskyrą seka netoli 200 tūkst. sekėjų „Instagrame“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (238)