Maltos ministras Carmelo Abela, gavęs informacijos, jog dalis biudžeto, skirto Maltos pasirodymui „Eurovizijoje“, buvo išleistas lažybų punktuose bandant pagerinti Destiny pozicijas, nurodė atlikti išlaidų auditą, skelbia „Times of Malta“.

Įtariama, kad Maltos mokesčių mokėtojų pinigai taip pat buvo skirti mokėti užsienio socialinės žiniasklaidos nuomonės formuotojams, kurie dalijosi Maltos atstovę palaikančiu turiniu.

„Eurovizijos“ dainų konkurse Roterdame Destiny užėmė septintą vietą.

Maltos atstovei „Eurovizijoje“ paremti šalies turizmo departamentas išleido apie 350 tūkst. eurų. Tikimasi, kad auditas padės nustatyti, kaip ir kur buvo panaudoti šalies mokesčių mokėtojų pinigai.

Destiny daina „Je Me Casse“ prieš finalą lažybų punktuose buvo vertinama kaip trečia pagal tikimybę laimėti konkursą. Po pergalės pusfinalyje ir trečios vietos pagal komisijų balsus Maltos atstovė iš konkurso žiūrovų tepelnė 47 balsus ir liko septinta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)