„Europos ir Lietuvos muzikos scenoje esu naujokas, tačiau atėjau su tokiu griausmu, kaip niekas kitas“, – interviu metu kalbėjo Lolitą Zero įkūnijantis Gytis Ivanauskas ir prisipažino, kad jo svajonėse – pasaulinė scena.

Išgirdęs klausimą, kas gi paskatino Gytį tapti Lolita Zero ir kopti į „eurovizinę“ sceną, šis tikino, kad pojūtis, jog šioje srityje reikia naujų vėjų: „Manau, kad „Eurovizijai“ reikia naujo ambasadoriaus, naujos žvaigždės, galinčios atspindėti jos pagrindines vertybes. Lolita Zero tam puikiai tinka“.

Lolita Zero pasakojo, kad daina siunčia žinutę apie meilę ir laisvę. „Neapsigaukite galvodami, kad ši daina, kaip ir daugelis, yra tik apie meilę. Daina yra apie daug gilesnius dalykus. Tai labai energinga daina, gimusi mano širdyje ir mintyse. Ji labai asmeniška, bet tuo pačiu ir tokia, kuria noriu dalytis su visu pasauliu. Tai lyg istorijų, kuriose mano širdis dužo į šipulius, simfonija. Joje nėra nieko akivaizdaus“, – kalbėjo Lolita Zero.

Pasidomėjus, ar jis ketina tobulinti savo pasirodymą, L. Zero tikino, kad šou, kuriam ruošėsi kone metus, yra puikiai surežisuotas.

Interviu metu Lolita Zero taip pat išgirdo klausimą, su kokia „eurovizine“ grupe norėtų atlikti bendrą dainą. Ji nė neabejodama tarė: „Jei tik galėčiau atsukti laiką atgal, norėčiau kartu su ABBA atilkti hitą „Waterloo“.

Lietuvoje Lolitos Zero pasirodymas nuskambėjo išties skandalingai. Atsirado tokių, kurie apkaltino Lolitą esą apsimestiniu dainavimu, dar kiti kalbėjo, kad šis pasirodymas tėra filmo „ZERO III“ reklama. Apie tai G. Ivanauskas prabilo ir užsienio žiniaklaidai. „Lietuvoje sulaukiu daugybės kritikos, – kalbėjo Lolita Zero. – Tačiau galiu pasakyti tik tiek – nekaltinu savo priešų. Jie tėra tie, kurie galvoja, kad esu geresnis už juos.“

DELFI Lolita Zero pasakojo, kad interviu su ja prašė ne tik aukščiau paminėti ispanai, bet ir prancūzai bei britai. „Matyt, gandas apie įspūdingą pasirodymą sklinda pats: iš lūpų į lūpas, – šyptelėjo Lolita. – Londono klubas taip pat paprašė leisti groti mano dainą savo klube.“

Lolitai Zero puikiai sekasi ir „eurovizinėse“ atrankose. Apsisukus pirmam ratui ji pateko tarp pusės laimingųjų, keliavusių toliau. Lolita įveikė ir antrąjį laiptelį – vasario 4 dienos vakarą antrą kartą išbandė savo jėgas „eurovizinėse“ atrankose ir pateko į tolimesnį etapą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)