Albume yra net dvi dainos „Run with the Lions“ versijos bei dar negirdėta dainos „Skirtingi pasauliai“, kurią jis įrašė su Inga Jankauskaite, versija.

Kartu albumo pristatyme dalyvavo ir prodiuseris Linas Trockis. Kartu kūrę šį albumą jiedu su Jurijumi susipažino tik šiandien Tel Avive.

Bendraudamas su žiniasklaida Jurijus neslėpė, jog norėjo, kad didžioji dalis dainų būtų lietuvių kalba. „Labai norėjosi, kad tai būtų artimas Lietuvai albumas. Tačiau jei reikėtų išrinkti man artimiausias dainas, tai būtų pirmoji albumo daina „Sapnuose“ ir „Mintys“, nors į visas dainas sudėjau labai daug darbo, šiek tiek praeities ir net fantazijos (šypsosi)“, – sakė jis.

Jurijus taip pat pasakojo, jog ateityje jis norėtų įrašyti ir ne vieną duetą, tačiau su kokiais atlikėjais norėtų uždainuoti, kol kas neišdavė.

Likus tik vienam žingsniui iki didžiojo pasirodymo Lietuvos atstovas šiame tarptautiniame konkurse parodė, kaip scenoje atrodys jau šiandien. Duodamas interviu pusfinalio išvakarėse J. Veklenko taip pat neslėpė, jog jaučiasi užtikrintai dėl finalo ir nekantrauja, kada didžiojoje scenoje galės atlikti dainą „Run with the Lions“.

DELFI primena, kad šių metų konkursas, kuris visus „Eurovizijos" gerbėjus nukėlė į Izraelio sostinę Tel Avivą, šaliai viso kainavo daugiau nei 28.5 mln. eurų. Konkursas, kaip ir kasmet turi ir savo šūkį. Šiemet juo tapo raginimas „išdrįsk svajoti".

Visas šio projekto naujienas kviečiame sekti kartu su DELFI žurnalistais, kurie šiuo metu dirba Izraelyje. Šiuo metu Tel Avive kartu dirbanti naujienų portalo DELFI komanda savo išskirtinius reportažus ir naujausią medžiagą publikuoja ČIA. Primename, kad „Eurovizijos" dainų konkurso finalas Tel Avive vyks gegužės 18 dieną.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)