Laikas bėga labai greitai ir esame labai užimti. Netrukus vyksime ir į Londoną. Dabar ne tik ruošiamės „Eurovizijai“, bet ir įrašinėjame albumą. Net patys nepastebime, kaip greitai prabėga šios dienos“, – šypsodamasi sakė Sabine.

Tiesa, grupė čia jau lankėsi nacionalinio „Eurovizijos“ finalo metu. Būtent tuomet jie ir susipažino su mūsų šalies atstovu Jurijumi Veklenko. „Daina tikrai puiki, o jo balsas neįprastas ir įdomus, gražus“, – gerų žodžių mūsų šalies atstovui negailėjo grupės „Carousel“ nariai.

Pasiteiravus, ką mano apie visuomenėje paplitusius svarstymus, jog Baltijos šalys viena už kitą balsuoja iš draugiškumo ir pamiršta objektyvumą, M. Vasilevskis pasvarstė, jog čia kalba eina ne apie draugiškumą, o panašius skonius. Giminingos tautos gali turėti ir panašų muzikinį skonį, tad ir aukštų balų skirimas kitoms Baltijos valstybėms stebinti neturėtų.

„Mūsų skoniai yra panašūs net ir kalbant apie maistą. Tik pažvelkite, kiek panašių ar net vienodų patiekalų turime. Su muzika taip pat“, – gerai nusiteikę sakė atlikėjai.

Visi keturi grupės nariai į „Euroviziją“, kuri jau už mėnesio startuos Izraelyje, vyks pirmąkart. Tačiau jie jau turi ir solidžią muzikinę patirtį, o scenoje yra daugiau nei du dešimtmečius, nors pati grupė gyvuoja ketverius metus.

„Pasirodysime gerai, kaip tik tai įmanoma ir žinoma bus smagu sutikti visus muzikantus, muzikos pasaulio atstovus. Tai svarbus konkursas ir nuostabi patirtis mums visiems. Tai svarbu visiems atlikėjams.

Muzika yra maistas sielai. Mes savo muziką kuriame giliai iš širdies ir esame atviri, tyri. Tai svarbiausia ir būtent tai yra svarbiausia mūsų žinutė klausytojams. Yra daugybė muzikos apie nieką. Žinoma, o mūsų daina turbūt neatitinka ir jokių „Eurovizijos“ standartų“, – pasakojo Marcis.

Lyriška daina „That Night“, kurią jie atliks Tel Avive, pasak grupės narių, greičiausiai neatitinka jokių „Eurovizijos“ standartų, tačiau, nepaisant to, jie neketina keisti savo pasirodymo, o publiką tikisi papirkti nuoširdumu.

Primename, kad „Eurovizijos" dainų konkursas Tel Avive vyks gegužės 14, 16 ir 18 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)