Į trečią repeticiją Lietuvos atstovė atvyko su gintaro spalvos šilkine suknele, kuri ne tik žymiai uždaresnė, negu jos prieš tai buvusios suknelės, bet ir su ilgomis rankovėmis.

Beje, pasikeitė ne tik Monikos įvaizdis, bet ir jos pritariančių vokalisčių – į sceną su naujais kostiumais žengė ir Yvonne, Nicola, Deborah bei Charleen.

Kaip praneša lrt.lt, suknelę atlikėjai kūrė Londone gyvenantis dizaineris Omaras Bayoumi.

Delfi primena, kad prieš mažiau nei savaitę į sceną repeticijų metu žengusi M. Linkytė pasirodė su kitokiu įvaizdžiu, nei iš pradžių buvo planuota.

Suknelė ir toliau liko oranžinio atspalvio, tačiau buvo pakeistas jos modelis. Taip pat ji pasirinko oranžinius batus su platforma – šią avalynę Monika taip pat dėvėjo pirmą kartą. Praėjusį kartą atlikėja rinkosi juodos spalvos aukštakulnius.

Delfi primena, kad antradienį, gegužės 2-ąją Liverpulyje įvyko pirmoji „Eurovizijos“ repeticija. Čia pasirodė bei sceną išbandė sekmadienį į didįjį konkursą išvykusi Lietuvos atstovė Monika Linkytė.

M. Linkytė repeticijos metu atskleidė intrigą dėl įvaizdžio – pademonstravo naują suknelę, kurios kol kas dar nebuvo matę atlikėjos gerbėjai. Tiesa, drabužio atspalvis ir toliau išliko oranžinis.

Tačiau po šio Monikos pasirodymo ir paviešintų nuotraukų pasipylė ne tik teigiami komentarai, bet ir kritika, į kurią po kiek laiko sureagavo ir pati M. Linkytė.

„Kaip tapti memu per 20 minučių? Lengvas, greitas gidas – visiškai nemokamai. Pirmas žingsnis – turite laimėti „Euroviziją“. Antras žingsnis – būti dėmesio centre, kad visa šalis sektų kiekvieną tavo įvaizdžio ir pasirodymo „Eurovizijoje“ detalę. Trečias žingsnis – sudalyvauti pirmojoje „Eurovizijos“ repeticijoje, kai jauti, kad tavo suknelė neatrodys gerai prieš kameras ir SVARBIAUSIA, tylėti ir nieko nesakyti savo stilistui. Stilistas taip pat turėtų apsimesti kietu. PASITIKĖJIMAS! Labai svarbu!

Ir štai! Galite man nedėkoti.

O šiaip tai medūzą paleidom į vandenyną, nesam akli ir visa komanda suprantam, kad norėjom vieno, gavom nesąmonę. Mano stilistė nėra miegojusi 24 valandas, nes sukėlė ant kojų 20 dizainerių iš visos Europos ir aš neperdedu. Tiesiog noriu paprašyti truputį supratingumo ir palaikymo. Nebūkit pikti ir nuskriausti gyvenimo. Mums nėra lengva ir taip – su tiek spaudimo, atsakomybės ir t.t. Norim pačių geriausių rezultatų ir su visa komanda nešam atsakomybę ne vien už save, o už šalies vardą. Neturit ką pasakyt, tai nerašykit nieko. Bet ne, yra gi lengviau pastumt, pažvengt ir pašikt ant kito, nei tiesiog užraukt šikniuką ir tiesiog patylėt“, – rašė M. Linkytė.

Dar prieš išvykdama į Liverpulį Monika užsiminė, kad pasirodymo „Eurovzijoje“ metu ją išvysime ir su kitais drabužiais.

„Galime garantuoti, kad pasiliks „amber“, lietuviško gintaro spalva, gintaras ir ausyje, bet pokyčių bus pasirodyme, visų pirma dėl to, kad yra žymiai didesnė scena, žymiai visko daugiau. Naujai išpiešta deivė, bus daugiau lietuviškų, baltų motyvų, kuriuos norėjau panaudoti toje scenografijoje, tačiau daug atskleisti nenoriu, nes pati dar visko nemačiau. Dar truputį palaukime ir pamatysime visi drauge“, – šypsojosi M. Linkytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)