Šeštadienio vakarą dainininkė ir televizijos garsenybė A. Holden pristatė Jungtinės Karalystės balsus.

Nepaisant jos pastangų pasirodyti šmaikščiai, atsirado teigiančių, kad laidos „Britain‘s Got Talent“ teisėja A. Holden turėtų susilaikyti nuo nevykusių pokštų, ir jos elgesį pavadino gėdingu.

„Bon Soir. Goedenavond. Tai reiškia „labas vakaras“ prancūzų ir olandų kalbomis, nors ir neturiu žalio supratimo, kuri yra kuri. Čia Londonas. Ačiū už nuostabų vakarą. Aš Amanda Holden – ir myliu „Euroviziją“. Drama, jaudulys ir visi tie pašėlusiai drąsūs kostiumai – tai aš“.

Netrukus tviterį užplūdo Amandos pasisakymu pasipiktinusių „Eurovizijos“ gerbėjų žinutės.

Vienas susierzinęs gerbėjas siuto: „Tikrai nusipelnėme gėdos, kurią užtraukė Amanda Holden, nesugebanti atskirti dviejų žodžių skirtingomis kalbomis. O kad kas nors atsuktų veidrodį ir galėtume pamatyti, kaip mus mato kiti žmonės #Eurovision“.

Antras pridūrė: „Labai atsiprašau, bet Amanda Holden... „Nekalbu užsienio kalbomis“... Kokia gėda“.

Kiti gražuolės kritikai pridūrė: „Amandos Holden komentarai „Eurovizijoje“ man priminė tuos žmones, kurie mokykloje juokiasi iš užsienio kalbas besimokančiųjų (Mokaisi rusiškai? Pfff. Kokių velnių). Ji propaguoja tą bjaurų kultūrinį stereotipą, esą, saugiau juoktis iš kitų nei pabandyti pačiam, o Amandos Holden begėdiška sarkastiška pastaba – tarsi spjūvis visiems su „Eurovizija“ susijusiems asmenims, kurių gimtoji kalba nėra anglų“.

Dar vienas plūdosi: „Nulis balų Jungtinei Karalystei ir Amanda Holden, manančiai, jog labai šmaikštu sakyti, kad ji neskiria prancūzų ir olandų kalbų #Gėdinga“.

2021 metų „Eurovizijos“ dainų finalas surengtas Roterdame po Nyderlandų pergalės 2019 metų konkurse. Šiais metais pergalę iškovojo ryškieji italai „Maneskin“. Britų atstovas Jamesas Newmanas nepelnė nė vieno balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)