Jo dėmesį patraukė du atrankos „Pabandom iš naujo!“ dalyviai – Monika Pundziūtė-Monique ir grupė „The Roop“. Abiems iš jų „youtuberis“ sukūrė po atskirą vaizdo įrašą ir abu juos patalpino tą pačią dieną – ketvirtadienį.

„Šie metai Lietuvai yra kur kas stipresni, nei praėję“, – vertindamas nacionalinės atrankos finalininkus pabrėžė amerikietis.

Pirmiausia jis ėmėsi aptarti Vaidoto Valiukevičiaus pasirodymą. Vos prieš 11 valandų patalpintas įrašas jau turi 6,4 tūkst. peržiūrų.

„Matau ugnį tavo akyse, brolau!“ – pirmosiomis „The Roop“ pasirodymo minutėmis patikino W. L. Adamsas.

„Tai tikrai bohemija. Jis moka judėti! Jis tikrai moka judėti! Be to, tai labai unikalus įvaizdis. Tai nėra tai, ko tikėčiausi iš Lietuvos“, – tęsė jis.

Nacionalinių Eurovizijos atrankų dalyviai ir komisija

Prasidėjus garsiajam grupės šokiui su iškeltomis rankomis virš galvos tinklaraštininkas liko sužavėtas.

„Tai beprotiška! Man labai patinka. Net kiti muzikantai scenoje daro keistus dalykus“, – pastebėjo „Eurovizijos“ fanas.

„Šiame pasirodyme daug laimės, kažkiek keistoka, bet tai geras jausmas, puikus šokis. Tai keista ir modernu. Negaliu nustoti į tai žiūrėjęs. Puikūs efektai, primenantys Loreen pasirodymą. Pastebiu jausmingumą“, – pliusus vardijo jis.

„Man labai patiko. Dievinu tai. Vienintelis žodis – originalumas. Šis pasirodymas yra unikalus. Buvo linksma, bet nėra juokinga <...>. Žmonės tikrai atsimins šį šokį. Be to, pasirodymas turi melodingą muziką, tai tikrai muzikalu. Šis pasirodymas suteikia urbanistinės, elektroninės muzikos įspūdį“, – tęsė wiwibloggs.com autorius.

Tinklaraštininkas turėjo gerų žodžių ir konkrečių pastabų grupės lyderiui. Pasak jo, Vaidotas dėl savo sceninių gabumų ir išvaizdos drąsiai galėtų būti tarptautine popmuzikos žvaigžde.

„Balsas – savo vietoje, charizma – o, Dieve, ji tikrai ten yra, muzikos judesiai – taip pat yra. Tai tiesiog puiku“, – sakė jis.

„Lyderis labai lengvai pamilstamas. Jis – šarmingas. Tai šarmo turintis atlikėjas su lengvai pamėgstama daina“, – tikino žinomas amerikietis.

Galiausiai W. L. Adamsas pareiškė, kad jam mūsų šalies nacionalinėje atrankoje labiausiai patinka du dalyviai.

„Man patinka arba Monique, arba „The Roop“. Tai du iškiliausi pasirodymai šioje kategorijoje <...>. Lietuva turi du puikius pasirinkimus. Negaliu sulaukti, kaip viskas baigsis“, – pareiškė jis ir perėjo prie Monikos dainos peržiūros.

Reakcija į „Make Me Human“ dainą ir Monique pasirodymą wiwibloggs.com kanale „Youtube“ kanale per 10 valandų surinko 5,5 tūkst. peržiūrų.

„Ji tokia švelni, emocinga ir turi gilų balso tembrą. Scenos staigmenos – visiškai taiklios. Wow. Tai labai gražu. Atrodo, kad ji yra tarsi ateivė, o scena – jos erdvėlaivis. Tu tikrai esi žmogus, nes turi emociją“, – į Moniką kreipėsi Williamas, išgirdęs „Make Me Human“ dainos eilutę.

„Ji tarsi karė“, – stiprumą pasirodyme netrukus pastebėjo tinklaraštininkas ir pridūrė, kad ji lengvai gali laimėti šią kovą.

Antrasis "Eurovizijos" atrankų pusfinalis

Populiariausio „Eurovizijos“ tinklaraščio autorius taip pat pastebėjo Monikos judesius. Nors jie jam pasirodė laužyti, jis patikino, kad už to slypi didžioji pasirodymo jėga.

„Tai klasiška. Rausvas odinis kostiumas – labai skoningas“, – į aprangos detales dėmesį atkreipė Williamas.

„Ji tampa žmogumi, suprantu tai. Tai labai modernu, tarsi modernus menas. Ji čia ne dėl „Eurovizijos“, o dėl meno. Ji turi aukštą klasę. Viskas labai gerai atlikta“, – komplimentus lietuvei žarstė vaizdo įrašo autorius.

Amerikietis reziumavo, kad Monika, nors ir iš pradžių save pristato kaip pažeidžiamą, po kelių minučių pasirodyme ji nustebina stiprybe.

„Ši daina turi istoriją, o pasirodymas, manau, puikiai ją atitinka <...>. Visas konceptas atrodo prabangiai, tai turi sielą. Tai popmuzika su siela. Monique yra didelė žvaigždė, o žvaigždės didelėje scenoje pasirodo dar geriau“, – patekti į didžiąją „Euroviziją“ Monikai linkėjo tinklaraštininkas.

Čia galite pamatyti pokalbį „Delfi“ TV studijoje su Monique ir „The Roop“:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (426)