Galutiniame Monikos Liu pasirodyme didelių pokyčių nuo praėjusių repeticijų nepastebėta. Kūrinio metu matyti aktyvus darbas su kameromis, kurių eurovizinėje arenoje – ne viena dešimtis. Išvengta ir bet kokių nesklandumų. Atlikėja akivaizdžiai mėgavosi savo laiku scenoje.

Panašu, kad Lietuvos atstovės pasirodymu mėgavosi ir saujelė žmonių, buvusių arenoje. Generalinės repeticijos metu iškart po Monikos Liu pasirodymo pasigirdo plojimai.

Kaip atrodo šių metų Lietuvos atstovės pasirodymas – kviečiame žvilgtelėti vaizdo įraše ir nuotraukų galerijoje.

Delfi primena, kad pirmoji repeticija Turine vyko paskutinę balandžio mėnesio dieną. Monika Liu į sceną lipo trečioji, o jos repeticija truko 30 minučių, per kurias atlikėja bandė pasirodymui skirtą apšvietimą, kamerų darbą ir kitas technines galimybes.

Antroji atlikėjos repeticija taip pat praėjo gana sklandžiai, be jokių didesnių netikėtumų. Monika Liu į sceną lipo, kaip ir pirmosios repeticijos metu, pasidabinusi ilga blizgia suknele, kurią dėvėjo ir nacionalinės atrankos metu. Ją Monika laiko vienu iš savo talismanų.

Monika Liu pasirodys pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio metu gegužės 10 d. Lietuvos atstovė pusfinalyje pasirodys trečiuoju numeriu.

Antrasis pusfinalis vyks gegužės 12 d., ketvirtadienį, 22 val. „Eurovizijos“ finalas – gegužės 14 d., šeštadienį, taip pat 22 val.

„Eurovizijos“ finale išvysime ir praėjusių metų atstovą, „The Roop“ lyderį Vaidotą Valiukevičių, kuris skelbs, kaip savo balsus finalistams paskirstė lietuviai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją