Justinas atliko savo naują dainą „Can't Stop The Feeling“. „Esame labai laimingi, kad Justinas Timberlake`as su grupe atliks savo naują kūrinį. Ypač mus džiugina tai, kad prie jo dainos kūrybos prisidėjo švedų kompozitoriai Maxas Martinas ir Schellbackas“, – sakė vienas „Eurovizijos“ rengėjų Svenas Stojanovicius.

Jam antrino ir vyriausiasis konkurso prodiuseris Martinas Österdahlas: „Didžiuojamės galėdami priimti vieną didžiausių pasaulio žvaigždžių. Tai yra garbė ir įkvėpimas mums visiems.“

„Žinau, ką reiškia pirmą kartą dainuoti tokiai didžiulei miniai, – „Eurovizijos“ vedėjui Mansui tiesioginės transliacijos metu kalbėjo Justinas. – Bet jūs visi puikiai pasirodėte ir puikiai reprezentuojate savo šalis. Žinote, aš pats nervinuosi, nes dabar pats atliksiu naują savo dainą!“

Šįvakar pačioje Stokholmo arenoje koncertą stebėjo ir Andrius Užkalnis su drauge Fausta, ir Ignas Krupavičius su širdies drauge. Pastarieji į Stokholmą vyko specialiai dėl „Eurovizijos“, o A. Užkalnis su drauge viešnagę Stokholme suplanavo net nežinodami, kad tuo metu čia vyks didysis dainų konkursas.

Į konkurso finalą žiūrovai pradėjo rinktis likus kelioms valandoms iki jo pradžios. Arenos prieigos atrodė įspūdingai – minios žmonių demonstravo gerą nuotaiką, įspūdingus kostiumus ir nuolatos dainavo savo atstovų dainas. Šis konkursas kasmet sulaukia ištikimų gerbėjų minios.

Sekite finalo naujienas kartu su DELFI!

Finalo akimirkos – nuotraukų galerijoje:



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)