Wiwiblogs.com lietuvių dainą pateikė keliems klausytojams ir paprašė jų ne tik įvertinti dainą balais nuo vieno iki dešimties, bet ir parašyti atsiliepimą.

Kai kurie dainą vertino neutraliai, tačiau dainą klausęs Luisas rėžė iš peties: „Pati Lietuvos daina nėra bloga, bet ar būtina klykti kaip kiaulei skerdykloje? Rimtai, nuo šios moters man įsiskaudėjo galva. Toks jausmas, kad jiems už nugaros kažkas šiaip sau skambino instrumentais. Apšvietimas geras, tačiau yra tokių momentų, kurie gali iššaukti epilepsiją. Viskas šiame pasirodyme kažkaip perdėta. Pasiklausius dainos „Rain of revolution“ man pradėjo skaudėti galvą. Man reikia aspirino“. Luisas lietuvių dainai skyrė vos du balus iš dešimties.

Penkis balus dainai skyręs Jordis buvo ne toks kritiškas: „Energija, jėga ir elektroniniai ritmai yra charakteringi. Daina nebloga nuo pat pirmųjų natų, įdomus instrumentalas. Nors viskas šioje dainoje yra truputį betvarkė ir primena devintojo dešimtmečio stilių. Bet solistės vokalas – įspūdingas, tikrai sukausto dėmesį. Galėtų būti geriau, bet bus įdomu“.

Keturiais balais dainą įvertinę Angusas – ne naujokas „eurovizinėje“ muzikoje: „Lietuvos dainos „Eurovizijai“ visada būna arba įtraukiančios, arba kiek beprotiškos. Po dvejų metų įtraukiančių ir ritmingų pasirodymų, buvo pats laikas pasiųsti kažką beprotiško. Rimtai yra įtraukiantys, o vokalas – atrodo, kad ragana bando tave užkerėti ir sunku neįsitraukti į hipnotizuojančią muziką. Jei ieškai kažko klasikinio, tai ši daina tikrai ne tau, bet jei patinka beprotiška muzika, tai čia kažkas panašaus į „Eastern European Funk“ („InCulto“ daina, su kuria jie „Eurovizijoje“ Lietuvai atstovavo 2010 metais) – reikia tai tiesiog įsileisti“.

Wiwiblogs.com tinklaraštyje skelbiama, kad lietuvių dainą, balais nuo vieno iki dešimties, vertino 30 vyrų ir moterų. Susumavus rezultatus, paaiškėjo, kad „Fusedmarc“ dainai tenka vos 3,31 balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (453)