Norint išsakyti savo mintis, kritiką ir pagyrimus „Eurovizijos“ atrankų dalyviams tereikia išradingai pakomentuoti vieną ar keletą pasirinktų dainų. Tuomet savo komentarus ir kontaktinius duomenis siųskite elektroniniu pašto adresu veidai@delfi.lt iki kovo 8 dienos 23 val. Linksmiausi komentarai bei nugalėtojas bus skelbiamas jau kovo 9 dieną. Jį išrinks naujienų portalo komanda.

Anot atrankų prodiuserio Lauro Lučiūno, tai puiki galimybė visiems, kurie turi ką pasakyti apie žiūrimumo rekordus mušantį konkursą, nes laimėtojas ne tik taps visateisiu komisijos nariu, bet ir tiesioginiame nacionalinio transliuotojo eteryje galės išsakyti savo nuomonę bei vertinti į finalą patekusių dalyvių pasirodymus.

„Nugalėjęs žmogus taps vienu iš pagrindinių septynių muzikos ekspertų, kurie vertins į finalą patekusias dainas. Jis turės tokias pat teises, kokios bus suteiktos visiems komisijos nariams finalo metu. Turėtų būti tikrai įdomu“, – kalbėjo žinomas prodiuseris.

Paklausus, ar nebijo, jog septintojo komisijos nario nuomonė gali būti šališka, pašnekovas tik nusišypsojo: „renkame dainą ir atlikėją, kuris atstovaus mūsų šalį, todėl svarbu išgirsti klausytojų nuomones. Džiaugiamės, kad visos atrankų laidos yra tokios populiarios. Nors to istorijoje dar nebuvo, galbūt ateityje taps tradicija“.

„Eurovizijos“ atrankų finalas prasideda jau šį sekmadienį 21 valandą. Stebėti finalinę laidą gyvai bus galima „Žalgirio“ arenoje. Bilieto kaina tik 2,51 eur.

Visi į finalą patekę pasirodymai:Jurgis Brūzga - „4Love"

„The Roop" - „Yes, I Do"

Kotryna Juodzevičiūtė - „That Girl"

Ieva Zasimauskaitė - „When We're Old"

Monika Marija - „The Truth"

Paula - „123"


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)