Kol grupės nariai intensyviai ruošiasi savo pasirodymui, karščiausius įvykius iš didžiosios „Eurovizijos“ užkulisių galite stebėti ir „Delfi“ instagramo paskyroje. Roterdame šiuo metu esanti rubrikos „Veidai“ redaktorė Gintarė Urnikienė kasdien dalinsis išskirtiniais vaizdais, supažindins su garsiąja „Ahoy“ arena bei akies krašteliu leis stebėti, kaip „Eurovizijai“ ruošiasi 39 Europos šalių atstovai.

„Einame į spaudos centrą pasiimti akreditacijos. Įdomu tai, kad jos negalios tol, kol neatliksime COVID-19 testo“, – instagramo vaizdo įrašuose vos nuvykusi pasakojo „Delfi“ rubrikos „Veidai“ redaktorė ir pasidalino pirmaisiais vaizdais iš „Ahoy“ arenos.

„Akreditacija galios dvi paras – joms praėjus reikia ir vėl darytis COVID-19 testą. Gavus neigiamą atsakymą, atsiveria durys į spaudos centrą, „Ahoy“ areną“, – apie griežtas taisykles pasakoja žurnalistė.

Spaudos centras, iš kurio dirbs visų šalių žurnalistai, atrodo išties įspūdingai. Daugybė didžiulių ekranų, puikus interneto ryšys ir visos kitos priemonės, pritaikytos darbui.

Galima pastebėti, kad šalia Roterdame įsikūrusios arenos, kurioje jau kitą savaitę įvyks „Eurovizijos“ dainų konkursas, vaikštinėja dalyviai bei kiti įvairių šalių delegacijų nariai.

„Šalia įėjimo į spaudos centrą kalbinami įvairūs atlikėjai, čia galima sutikti daug žvaigždžių“, – vaizdo įraše kalba Gintarė.

G. Urnikienė instagrame parodė ir kaip atrodo testavimui skirtos patalpos. Didžiulėje erdvėje buvo galima pastebėti ir Moldovos atstovei šiais metais talkinantį Filipą Kirkorovą, taip pat šalia pastato besisukinėjančius islandų, Serbijos atstovus.

Daugiau įdomių vaizdų tiesiai iš Roterdamo – vaizdo įraše, esančiame straipsnio viršuje ir nuotraukų galerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)