Užsienio tinklaraštininkas ėmėsi išsamios Donato dainos analizės ir atskleidė išties šypseną keliančių dalykų.

Pasakojimą apie Donato Montvydo dainą vyrukas pradeda priminimu, kad 2012-ieji buvo išties geri metai dėl keturių dalykų: atlikėja Carly Rae Jepsen pristatė dainą „Call Me Maybe“, buvo pristatyta filmo „Keršytojai“ pirmoji dalis, neišsipildė Majų pranašystės apie pasaulio pabaigą ir Donatas Montvydas arba Donny Montell pirmą kartą dalyvavo „Eurovizijoje“.

2016 metai tarsi persisuko bumerangu ir kai kurie 2012-ųjų perliukai kartojasi darkart: Carly Rae Jepsen vėl pristatė naują dainą, Majų pranašystėmis pasaulio pabaiga turėtų įvykti šįmet, „keršytojai“ turėtų nužudyti vienas kitą tiesiog iš įdomumo, o Donny Montell dar kartą bandys laimę „Eurovizijoje“!

„Jis vis dar geba puikiai šokti, tačiau šįkart pasipuošė ir Justino Bieberio šukuosena“, – džiaugsmingai Donato pokyčius pristato apžvalgininkas. Jam pro akis nepraslydo ir tai, kad Donato dainą „I've been waiting for this night“ sukūrė du švedai: Jonas Thanderis ir Beatrice Robertsson. Anot jo, švedai yra tiesiog gimę kurti popmuziką.

Apžvelgdamas vaizdo klipą vaikinas stabteli ties įdomesniais dalykais. Pavyzdžiui, mergina Donato laukia prie baro, kurio duris puošia keistas ženklas. Aukštyn kojomis apverstas trikampis, perbrauktas brūkšniu, simbolizuoja žemę (nors iš tiesų tai tėra Jean Baptiste Group kūrybos namų, kūrusių šį vaizdo klipą, logotipas – DELFI).

Duris puošiantis žemės simbolis

Vakarėlyje, kuriame Donatas šėlsta su mergina, yra beprotiškai daug dalykų, kurių įprastai nesutalpintumėte į vieną vakarėlį: pilnas koridorius spalvotų balionų, blizgučiai, spragėsių „lietus“, šaltosios ugnelės, merginos, pučiančios muilo burbulus, kitos merginos, šokančios su manekenu, vaikinas, pasipuošęs grupę KISS primenančiu grimu (juoda žvaigždė aplink akį)... „Kai man buvo trylika, būtent taip įsivaizduodavau suaugusiųjų vakarėlius“, – visa tai trumpai apibūdino tinklaraštininkas.

Vakarėlio akimirkos

Donatas vaizdo klipe įsiamžino ne su savo žmona Veronika, tačiau viso vaizdo klipo metu mūvėjo vestuvini žiedą. „Taip, jis gali būti vedęs, bet ar jis turi būti vedęs šiame vaizdo klipe?“ – retoriškai klausia vyrukas. Jis pašmaikštavo, kad jei esi vedęs, juk negali vakaroti su tokiomis merginomis.

Donato Montvydo neslepia vestuvinio žiedo

Beje, jis įvardijo ir ženklus, atspindinčius tai, kad jiedu nėra susituokę: Donatas su mergina šėlsta beprotiškame vakarėlyje, išėję į gatvę jiedu netgi gulasi ant grindinio, šoka naktyje su dūmų balionėliais, o saulę pasitinka šokdami aplink švedų kompozitoriaus Everto Taube'o skulptūrą.

Šoka aplink švedų kompozitoriaus Everto Taube'o skulptūrą

Vaikinui užkliuvo ir ant merginos rankos užrašytas dainos pavadinimas „I've been waiting for this night“. Anot jo, ji negali būti tokia lanksti, kad tai būtų pasirašiusi pati, tad greičiausiai užrašą paliko pats Donatas. „Žinoma, galbūt jam staiga kilo „eurovizinės“ dainos idėja ir jis neturėjo, kur užsirašyti“, – kalbėjo apžvalgininkas ir pabarė Donatą, kad mergina nėra užrašų knygelė ir jei norisi kažką užsirašyti, vertėtų „naudoti savo kūną“.

Ant merginos rankos užrašytas dainos pavadinimas

Apžvalgos vaizdo įrašą galite pamatyti čia:

Donato Montvydo „eurovizinė“ daina „Ive Been Waiting For This Night“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)