J. Didžiulis pažadėjo, kad „InCulto“ padarys viską siekdami užkariauti kuo daugiau Europos žiūrovų simpatijų.

- Jūs rimtai galvojate, kad galite laimėti „Euroviziją“? Kam jūs einate į tokį šou? Juk populiarumo jums Lietuvoje netrūksta. Kam jums ta isterija, skandalai ir spekuliacijos po konkurso?

- Mes darysim viską, kad užimtume pirmą vietą. Manom, kad ši daina yra labai graži ir ji yra labai tinkama „Eurovizijos" konkursui. Bandysim pajuokauti, tikėkimės, užimsim aukštą vietą ir mumis Lietuvos žmonės nenusivils.

- Prašau pakomentuoti, kokiu būdu bus organizuojama pinigų rinkimo konkursui kampanija? Gal jau turite rėmėjų? Kokio dydžio sąmata planuojama pasiruošimui?

- Mes esam labai „resursyvūs“ vyrai ir tikrai ieškosim finansinių rėmėjų, tačiau svarbiausia, manom, kad turim gerų idėjų ir gerą techniką. Greičiausiai neapsieisim be visų Lietuvos žmonių ir išeivijos pagalbos. Mes stengsimės pakerėti Lietuvos žmones bendraudami su jais, koncertuodami jiems. Tikimės, kad žmonės sutiks mums padėti, jei mus pamils.

- Ar jūs, grupės „InCulto“ vyrukai, iš tikrųjų nesate užsislaptinę gėjai, atstovausiantys Lietuvai „Eurovizijos“ konkurse su šviečiančiomis trumpikėmis?! Juk atrodote kaip seksualinių mažumų atstovai iš gerosios pusės!

- Tikrai pasirodydami su kelnaitėmis mes nesiekėme tokio tikslo, kad atkreiptumėme seksualinių mažumų didesnį dėmesį, mums visų žmonių balsai vienodai svarbūs.

- Kaip kilo mintis sukurti tokią dainą?

- Pagrindinė mintis dainos yra „Get up and dance“. Kai mes šią dainą sukūrėme, galvojome, kaip atkreipti Vakarų dėmesį į tai, kokie įdomūs ir „faini“ yra Rytų europiečiai, kad ir čia gyvena linksmi žmonės.

- Kur Europoje ruošiatės pristatyti dainą?

- Mes norėtume iki konkurso Osle apvažiuoti visą Europą, yra idėja pagroti įvairiose netikėtose vietose, kur būtų galima sulaukti nuoširdžios, šiltos žmonių reakcijos. Dar viso miestų sąrašo nesinori atskleisti.

Mums didžiausias komplimentas būtų, jeigu žmonės filmuotų mūsų pasirodymus ir patys dėtų į įvairius socialinius tinklus. Mes norime paskleisti socialinį virusą Europoje.

- Ar patys įžvelgiate savo pasirodyme panašumų su „LT United“?

- Mes visi esam apstulbę, kad net 23 tūkstančiai žmonių už mus balsavo, nes galvojome, kad nugalėtojui pakaks 10 000 balsų... Tikrai dėkojame visiems palaikiusiems.

Su „LT United“ mus sieja tai, jog tai yra konceptualūs pasirodymai, turintys idėją, tai ne šiaip dainos, bet jos su idėja, kaip pristatyti tas dainas scenoje.

Visi lygina su „LT United“, nes Lietuvoje yra retas toks vyriškas muzikos grupės sąstatas ir pasirodymo formatas. Dėl to visi taip ir tapatina juos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją