„Aš juokaudamas visiems sakau, kad geresnio sutapimo būti negalėjo. Išvykau gyventi į šalį, kurioje beprotiškai mylima ir žiūrima „Eurovizija“ ir joje Lietuvai atstovauti išrenkama mano pusseserė“, – juokėsi su DELFI bendraudamas Martas.

Čia žurnalistu, o vėliau asmeniniu treneriu dirbęs M. Kalendra visai neseniai susikrovė lagaminus ir Lietuvai pamojavo pro lėktuvo langą. Dabar jis laimės ieško tolimojoje Australijoje.

Martas nepraleido pirmojo pusfinalio, kuriame pasirodė Ieva, nepraleis ir finalo. Tiesa, dėl to jis turi keltis kur kas anksčiau nei įprastai.

„Norėdamas žiūrėti „Euroviziją“ turiu keltis 5 val. ryto. Esu „Eurovizijos“ fanas, tad Lietuvoje ją žiūrėdavau kiekvienais metais ir visada draugams siųsdavau geriausiais, mano manymu, dainas, tad jie iš anksto galėdavo susidaryti įspūdį. Dėl laiko skirtumo šiemet būčiau pasvarstęs, ar žiūrėti pusfinalį, jei ne Ieva. Esu priverstas keltis“, – šyptelėjo M. Kalendra.

Martas pasakojo, kad žiūrėdamas pirmąjį pusfinalį nė neabejojo, kad Ieva pateks į finalą. „Nes mūsų daina išskirtinė, – paaiškino M. Kalendra. – Ne veltui sakoma, kad paprastume slypi genialumas. Visoje toje pigioje šviesų ir spalvų „makalynėje“ Ievos daina – tikra atgaiva sielai, ausims ir akims. Esu įsitikinęs, kad ji užims aukštą vietą finale.“

Su DELFI vidury dienos bendravęs Martas jau ruošėsi miegoti, kad spėtų atsikelti iki „Eurovizijos“ finalo pradžios.

O kokią vietą Ievai žada jos pusbrolis? „Pagal peržiūras „YouTube“ kanale sprendžiu, kad tai turėtų būti 5-6 vieta, – šyptelėjo Martas. – Nors, žinoma, tikiuosi ir linkiu, kad Ieva parvežtų į Lietuvą pergalę. Kad pagaliau nurimtume ir kasmet taip karštligiškai nesistengtume būti geriausiais. O man bus dar viena proga aplankyti Lietuvą, kai joje vyks „Eurovizija“.“

DELFI primena, kad Ieva ant scenos jau šį vakarą lips ketvirta.

Ieva atvyko į paskutinę repeticiją:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)