Prieš lipant ant eurovizinės scenos, atlikėja dalyvavo garso patikroje – buvo derinami mikrofonai bei ausinės.

Dainos autorius Vytautas Bikus teigė, kad pagrindinė užduotis yra patikrinti, ar I. Zasimauskaitė kartu su pritariančiąja atlikėja Akmėja gerai girdi save ir muziką ausinėse, ar netrūksta efektų.

Televizijos režisierius Povilas Varvuolis tikino, kad pirmoji repeticija visada yra didžiulis stresas komandai, nes niekada nežinai, kaip viskas atrodys ant scenos.

Pasak jo, pasirodymas eurovizinėje scenoje nesikeis kardinaliai nuo to, kas buvo parodyta Lietuvoje. „Kisti gali tik detalės.Vienas dalykas, kuris nulems pasirodymo kitokį vaizdą tai šviesų kiekis scenoje - šioje „Eurovizijoje“ bus didžiausias kiekis šviesų technologijų. Matyt, tai turėtų atstoti LED ekranus, kurių organizatoriai atsisakė“, – LRT.lt pasakoja P. Varvuolis.

Jis priduria, kad I. Zasimauskaitė yra pasiryžusi dirbti dėl pasirodymo, jai patinka tai, ką ji daro, dėl to nekyla abejonių, kad reginys scenoje bus kokybiškas.

Oficialioje dainininkės „Facebook“ paskyroje pasidalintame vaizdo įraše matyti, kad atlikėja jaučiasi puikiai ir kaip visada dalinasi šypsena.

„Vis dėlto jaudulys tikrai neapleidžia“, – LRT.lt prisipažįsta I. Zasimauskaitė.

Idealaus rezultato pirmoje repeticijoje tikėtis neverta

Lietuvos eurovizinės delegacijos vadovas Audrius Giržadas tikino, kad pirmoji repeticija visiems atlikėjams ir jų komandoms yra jaudinantis momentas.

„Jaudinosi visi – ir Ieva, ir jos vyras Marius. Staiga visi pamatė pasirodymą kitu kampu, atsiranda naujų pageidavimų ir pastabų. Atrodo, kad garsas skamba kitaip, šviesos šviečia kitaip“, – pasakoja A. Giržadas.