Juodas kostiumėlis sudarytas iš dviejų dalių: juodos medžiagos kostiumėlio ir viršutinio drabužio, kuris pasiūtas iš peršviečiamos medžiagos, gausiai siuvinėtas juodais blizgiais žvyneliais.

Šį drabužį Viktorija atsigabeno iš Lietuvos. Tai Dianos Paukštytės kūrinys. DELFI jau buvo pranešęs, jog šventinių drabužių bagažas buvo pasimetęs. Į Ukrainą atskridusiems „Fusedmarc“ buvo pranešta, kad jų bagažas iš Lietuvos buvo išgabentas, tačiau Ukrainos oro uoste pasimetė. Po paros drabužius, gabentus specialioje dėžėje, vis dėlto pavyko atgauti.

Viktorijos Ivanovskajos stilius:

Tiesa, penktadienį popiet Viktorija buvo kiek pasprukusi nuo Lietuvos delegacijos – jai buvo atliktas manikiūras. Trumpais nagais iki tol buvusiai Viktorijai buvo priauginti nagai, atliktas ilgalaikis lakavimas.

DELFI pasiteiravus, kaip jaučiasi V. Ivanovskaja po manikiūro, ši tikino, kad jau dabar ne itin patogu. „Sunku, jau norisi nusiimti, – šyptelėjo atlikėja. – Nelabai ką galiu daryti. Dar sekmadienį pabūsiu, tačiau paskui nežinau, gal eisiu pasitrumpinti.“

Vakarėlis „Euroklube“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)