Kaip ir šiemet, G. Vagelis išvažiuoti į didžiąją „Euroviziją“, kuri 2018 m. gegužės mėn. vyks Portugalijoje, sieks su savos kūrybos daina.

„Jau turiu sukūręs pirminę dainos versiją. Labai įdomu, koks bus jos kelias ir kaip skambės galutinis variantas, bet neabejoju, kad bus stipru. Norėčiau, kad klausytojai išgyventų tą dainą kartu su manimi“, – susirinkusiems gerbėjams pasakojo G. Vagelis.

Kaip rašoma pranešime spaudai, dainos aranžuotę kurs Julius Aglinskas, su kuriuo G. Vagelis bendradarbiavo kuriant ir praeitos atrankos atradimą „Feel Myself Free“.

Pasak G. Vagelio, klausytojai naująją „eurovizinę“ dainą turėtų išgirsti iki metų pabaigos.

„Pradinę versiją privalome pateikti LRT jau iki gruodžio 1 d., bet greičiausiai ji dar nebus prieinama viešai. Tačiau gruodžio mėnuo, manau, ir bus tas laikas, kai naująją dainą pristatysime visiems. Norime gerai pasiruošti ir nuo pat pirmųjų atrankų parodyti, kad mūsų ketinimai laimėti nacionalinę atranką yra labai rimti“, – sakė G. Vagelis.

Renginio nuotraukas galite peržiūrėti galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)