Per pietus į areną išvykusi delegacija buvo gerai nusteikusi, pasitikėjimą savimi bei ramybę spinduliavo ir atlikėjai. Viktorija Ivanovskaja ir Denisas Zujevas po pirmosios repeticijos, kuri vyko trečiadienį, kalbėjo labai džiaugsmingai – milžinišką sceną išbandę atlikėjai savo pasirodymą įvertino aukštu balu – stipriu aštuonetu.

Beje, pasirodymas didžiojoje „Eurovizijoje“ kiek skiriasi nuo to, kurį jiedu pademonstravo Lietuvos nacionalinių atrankų finalo metu. Kijevo scenoje atlikėjams už nugarų dainą skaidrina naujai sukurtos vizualizacijos, patobulinta ir Viktorijos suknelė, naujus drabužius derino ir Denisas.

Penktadienį ant scenos užlipusi grupė savo dainą atliko tris kartus. Viktorija scenoje pasirodė su mažyčiu kuodeliu, didžiąją dalį plaukų palikusi laisvus, kaip ir pirmosios repeticijos metu. Išskirtiniu akcentu tapo ir jos manikiūras, kurį Ukrainos specialistai jai atliko vakar. Dabar Viktorija pasipuošusi ilgais smaliais nagais.

Ketvirtadienį, po viešnagės pas grožio specialistus, Viktorija DELFI pasakojo, kad patogumo tokio ilgio nagai tikrai nesuteikia, kai kuriuos dalykus daryti išties nelengva.

Tiesa, pirmą kartą dainą atlikdama Viktorija jaukinosi sceną, antrą ir trečią kartą jau bendravo su judančia vaizdo kamera, spinduliavo didesnę ramybę.

Lietuviai „eurovizinėje“ scenoje milijonams žiūrovų pasirodys ketvirtadienio vakarą, antrojo pusfinalio metu. „Fusecmarc“ ant scenos lips šešiolikti. Iš viso pusfinalyje pasirodys 18 šalių: Serbija, Austrija, Makedonija, Malta, Rumunija, Olandija, Vengrija, Danija, Airija, San Marinas, Kroatija, Norvegija, Šveicarija, Baltarusija, Bulgarija, Estija ir Izraelis.

Iki šiol konkurso lyderiu laikomas italas Francesco Gabbani su daina „Occidentali's Karma“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)