Su DELFI redakcija susisiekė skaitytojas, kuris nerimavo dėl balsų įskaitymo.

„Šeštadienį žiūrėjau Lietuvos „Eurovizijos“ finalą ir balsavau siųsdamas trumpąsias žinutes. Man patiko vieno dalyvio pasirodymas, todėl savo simpatiją ir atidaviau būtent jam.

Išsiunčiau ne vieną žinutę, tačiau buvau nemaloniai nustebintas, kai transliacijos pabaigoje nebuvo užskaityti 3 mano balsai. Nuo 23 val. negavau žinutės, kurioje dėkojama už balsą.

Kyla įdomus klausimas, kodėl taip įvyko ir ar vyko skaidrus balsavimas? Galbūt yra ir daugiau žmonių, kurių balsai nebuvo įskaičiuoti“, – laiške rašė skaitytojas Darius.

Audrius Giržadas

DELFI susisiekus su Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovu Audriumi Giržadu, šis paaiškino, kad nerimauti nėra dėl ko.

„Tiesiog, kaip aiškina operatoriai, kai pradedama balsuoti ir yra labai didelis balsuojančių skaičius, tai tos žinutės atgal tiesiog arba nustoja eiti, arba nebepraeina.

Žinutės, eidamos atgal, lygiai taip pat stabdo balsų priėmimą. Todėl jie kartais net atjungia tas padėkos žinutes, kad nestabdytų priėmimo balsų. Mane užtikrino, kad visi balsai yra užskaitomi“, – sakė A. Giržadas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)