Dažnas kalbintasis komentavo, kad lietuviai yra jų geriausiųjų penketuke. Neabejotinai visi čia myli, žino ir palaiko „The Roop“. Ne vienas kalbintasis patikino žinantys ir socialiniuose tinkluose ypač išpopuliarėjusį „Discoteque“ šokį.

Beje, šių metų lietuvių delegacija užkulisiuose yra vadinama kaip viena draugiškiausių. Šeštadienį prieš finalinį pasirodymą grupės „The Roop“ vyrai, išgirdę tokį komplimentą, apsidžiaugė.

„Pirmą kartą girdime. Manau, kad mes čia atvažiavome tikrai draugiškai nusiteikę. Šiandien viešbučio aptarnaujamas personalas mus pagyrė, sakė, kad pakalba su kitais viešbučiais apie kitas delegacijas. Patikino, kad mes – tobuli svečiai. Nesame užrietę nosių, atvažiavome gerai dirbti ant scenos ir būname atviri“, – kalbėjo grupės nariai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)