Deja, iš dešimties dalyvių, net du šeštadienio vakarą turės atsisveikinti su galimybe atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijoje“. Dalyvį, vertą dalyvauti didžiojoje „Eurovizijoje“, renka ne tik garbinga komisija, bet ir žiūrovai bei užsienio komisija. Pastaroji dažnai sumaišo kortas ir geriausiai įvertina ne tuos dalyvius, kurie pelno daugiausia simpatijų lietuvių tarpe.

Ne pirmą kartą konkurse dalyvaujanti Ieva Zasimauskaitė DELFI patikino, kad džiaugiasi nuėjusi netrumpą kelią ir tikisi geriausio. „Dabar jau tikrai norisi pasiekti kuo daugiau, – šyptelėjo Ieva. – Žinoma, yra jauduliukas, bet jis juk prieš kiekvieną transliaciją yra. Kiekviena kova taip pat svarbi, kaip ir pati didžioji „Eurovizijos“ scena.“

I. Zasimauskaitė patikino, kad džiaugiasi organizatorių sprendimu šįmet tiek daug dėmesio skirti užsienio komisijos balsams. „Jiems mes visi esame vienodi – žinomi ar nežinomi, matyti ar ne, – šyptelėjo dainininkė. – Todėl labai įdomu, kaip vertina, nes iš tikrųjų jų ir Lietuvos komisijos balsai dažnai labai skiriasi ir dėl to neįmanoma nuspėti, kas laimės."

Po praėjusios laidos kovas turėjo palitki gerai žinomi atlikėjai, tarp jų ir Neringa Šiaudikytė, pati Ieva patikino, kad tokia laidos pabaiga buvo labai netikėta ir tai tik dar kartą įrodo, kad „eurovizinės“ kovos yra visiškai neprognozuojamos.

Šioje kovoje atlikėjai griebėsi pačių įvairiausių ginklų – ne tik tobulina savo atliekamas dainas, bet ir kostiumus bei įvaizdžius taip bandydmi sužavėti kuo didesnė auditoriją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)